LiveBiz
Căţelul care tremura fără oprire după ce a fost abandonat în adăpost a fost adoptat și primeşte dragostea pe care o merită

Căţelul care tremura fără oprire după ce a fost abandonat în adăpost a fost adoptat și primeşte dragostea pe care o merită

LiveBiz » Animale » Căţelul care tremura fără oprire după ce a fost abandonat în adăpost a fost adoptat și primeşte dragostea pe care o merită

Un patruped, pe nume Neno, a fost abandonat la Fort Worth Animal Care and Control, deoarece proprietarul său nu-l mai putea îngriji. A fost un moment trist care i-a dat viaţa peste cap.

Din păcate, după ce a fost lăsat la adăpost, Neno a devenit foarte speriat şi anxios. De fapt, câinele nu se putea opri din tremurat…

Când Paige King, o voluntară din adăpost, a văzut căţeluşul, inima i s-a frânt în mii de bucăţi..

„Era îngrozit”, a spus Paige. „A întors capul în lateral pentru a evita să mă privească”. Femeia şi-a scos imediat telefonul mobil pentru a filma câinele şi a-l promova pe social media:

Publicată de Paige King pe Luni, 9 aprilie 2018

Videoclipul emoţionant a fost vizionat de peste 600.000 de ori şi curând a atras atenţia Laurei Rodgers. „În momentul în care am văzut videoclipul, am plâns”, povesteşte Laura. Aşa că femeia s-a urcat în maşină în dimineaţa următoare şi a condus mai bine de o oră ca să-l întâlnească pe Neno.

După ce a ajuns la adăpost, Laura a fost informată că mai sunt câteva persoane interesate de adopţia lui Neno, dar după ce l-au întâlnit, au decis că nu este câinele pe care şi-l doresc… Cu toate acestea, femeia cu inimă bună a vrut să-l cunoască pe bietul patruped.

Deşi ştia că Neno ar putea avea probleme grave de sănătate, era hotărâtă să nu plece fără el. „Este genul de câine care se potriveşte în casa mea”, a spus Laura. „Un câine care are nevoie de dragoste, timp şi atenţie”.

Laura l-a luat pe Neno acasă şi a programat o vizită la veterinar. Acolo, au descoperit că era anemic din cauza unei infestări cu căpuşe. În plus, suferea de tiroidă subactivă şi de paraziţi cardiaci.

În ciuda tuturor veştilor, femeia a fost încântată să ştie că Neno este acum pe mâini bune!

Neno nu este singurul animal fericit din casa Laurei. Femeia mai are câţiva patrupezi, însă lui Neno îi place în mod deosebit să stea cu raţele pe care stăpâna lui le deţine.

„Urmăresc zeci de videoclipuri cu câini pe zi. Din anumite motive, cazul lui Neno m-a impresionat în mod deosebit. Este un copil special.”, a conchis Laura. Neno are un drum lung de parcurs, dar acum este un băiat foarte fericit, în comparaţie cu cât de speriat era în adăpost.

„În fiecare zi mă uimeşte cu progresele pe care le face şi cu toată dragostea pe care mi-o arată. El m-a învăţat multe despre iertare şi despre cum să-mi deschid inima”, a adăugat Laura.

În ciuda faptului că se confruntă cu momente dificile, Neno este pe mâini bune şi primeşte acum toată dragostea şi afecţiunea de care are nevoie.

Ţi-a plăcut acest articol?