LiveBiz
Mulţi au râs de chipul acestui copil cu cel mai ciudat semn din naştere – Apoi părinţii i-au redus pe toţi la tăcere

Mulţi au râs de chipul acestui copil cu cel mai ciudat semn din naştere – Apoi părinţii i-au redus pe toţi la tăcere

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mulţi au râs de chipul acestui copil cu cel mai ciudat semn din naştere – Apoi părinţii i-au redus pe toţi la tăcere

Luna Fenner este în mare parte la fel ca oricare alt copil de 6 luni.

Este o fată norocoasă, care adoră să râdă, să mănânce şi să doarmă, dar, din păcate, această fetiţă s-a născut cu o afecţiune foarte rară denumită nev melanocitar congenital.

Se caracterizează printr-o zonă de piele anormal de colorată, compusă din celule producătoare de pigmenţi numite melanocite cu risc ridicat de a dezvolta melanom malign.

Când s-a născut, părinţii şi medicii au putut vedea clar că bebeluşul avea o zonă întunecată pe faţă, asemănătoare cu masca lui Batman. Carol Fenner, mama ei, a fost „şocată” când a născut-o pe Luna şi a văzut peticul întunecat care acoperă o mare parte din chipul fetiţei, a declarat ea pentru WPLG.

Ultima sa ecografie înainte de naştere nu a dezvăluit nimic anormal. De asemenea, medicii nu erau siguri ce era cu adevărat acea zonă întunecată decât după ce au trecut patru zile de la venirea Lunei pe lume.

Carol spune că vrea să înlăture „masca lui Batman” – dar vor fi necesare cel puţin şase intervenţii chirurgicale. Fiecare operaţie îi va costa pe părinţi în jur de 40.000 de dolari, potrivit familiei.

„Îl vom elimina. Acest lucru se poate transforma în cancer, şi de asemenea, din cauza acestui semn, trebuie să înfruntăm o groază de răutăţi din partea oamenilor atunci când ieşim din casă însoţiţi de fetiţa noastră”, a declarat Fenner pentru InsideEdition.com.

Mama a căutat peste tot un tratament şi, bineînţeles, nu este deloc o perioadă uşoară pentru familie.

Carol speră că Luna va putea face operaţiile înainte să înceapă şcoala, pentru a evita posibilitatea ca fiica ei să fie agresata.

„Există o mulţime de comentarii rasiste. Mulţi oameni devin foarte nervoşi. Nu vreau ca ea să fie agresată. Oamenii întreabă dacă este contagios şi spun tot felul de lucruri. O dată eram la biserică şi o fată care stătea lângă noi i-a spus mamei sale: ‘Uau, uită-te la ea. Ce monstru'”, a declarat Carol agenţiei de ştiri SWNS.

După ce a aflat despre această situaţia tristă, chirurgul oncolog Dr. Pavel Borisovici Popov din Rusia a contactat familia disperată şi s-a oferit să efectueze un tratament care nu este disponibil în Statele Unite.

Conform Inside Edition, Fenner şi Luna vor merge în Rusia pentru a efectua toate testele înainte de începerea oricărui tratament.

„Toată lumea crede că sunt nebună că mă duc în Rusia, dar am făcut multe cercetări şi am primit sfaturi de la mai mulţi medici şi cred cu tărie că aceasta este cea mai bună opţiune pentru Luna”, a spus Carol pentru SWNS.

„Am mers la o mulţime de medici aici în SUA. Am fost la Chicago, Boston, New York şi nu mi-au plăcut rezultatele, însă medicii din Rusia au obţinut rezultate remarcabile, deci vom încerca acest lucru”, a declarat Fenner pentru InsideEdition.com.

Familia Lunei a deschis o pagină de donaţii pentru ca cei inimoşi şi cu ceva bani în plus să îi ajute cu costurile tratamentului. Obiectivul lor este să strângă 98.000 de dolari – şi au reuşit să adune până acum aproape 50.000 de dolari!

„Facem progrese importante datorită donaţiilor şi sprijinului pe care le-am primit până acum. Sunt mai mult decât recunoscătoare tuturor celor care mi-au susţinut cauza. Dar avem un drum lung de parcurs pentru a ajunge la suma necesară primelor intervenţii chirurgicale”, mărturiseşte mama Lunei.

Privind acest zâmbet, nu putem vedea altceva decât un copil frumos şi normal. Luna este atât de drăgălaşă, Dumnezeu să-i binecuvânteze inima! ♥ ️

Toţi se roagă ca operaţia să decurgă bine şi să aibă rezultatele mult dorite.

Sănătate şi mult noroc în călătoria ta, Luna! – Distribuiţi acest articol pentru a-i ura fetiţei tot binele din lume!

Ţi-a plăcut acest articol?