LiveBiz
Două feline le cer vecinilor să le găzduiască în casă pentru a-şi putea aduce puii pe lume la căldură

Două feline le cer vecinilor să le găzduiască în casă pentru a-şi putea aduce puii pe lume la căldură

LiveBiz » Animale » Două feline le cer vecinilor să le găzduiască în casă pentru a-şi putea aduce puii pe lume la căldură

Nu toţi oamenii iubesc pisicile la nebunie, dar cine le adoră ştie bine că sunt prietene perfecte pentru a ţine companie. Nu este adevărat că sunt indiferente, reci sau îndepărtate de stăpânul lor uman (deşi sunt foarte diferite faţă de un câine), în schimb pot oferi afecţiune neaşteptată. Un lucru ştiut foarte bine de Gianna şi Rob, un cuplu din New York care nu de mult a avut parte de o experienţă pe cât de neaşteptată, pe atât de frumoasă…

Gianna Llewellyn / Instagram

Gianna şi Rob se împrieteniseră de ceva timp cu două de pisici care veneau mereu în vizită la ei; una de culoare neagră, cealaltă de culoare portocalie; un cuplu format dintr-un motan şi o pisică, atât de drăguţi împreună încât cei doi tineri din New York s-au îndrăgostit în cele din urmă de ei şi le-au dat câte un nume: Miso băiatului şi Suki fetei.

În fiecare seară veneau să mănânce, dar până s-au obişnuit cu noii lor stăpâni neoficiali, îşi petreceau zilele în grădina lor sau se postau la uşă.

Gianna Llewellyn / Instagram

Totul părea să meargă bine, până într-o zi când au observat că cele două pisici încearcă insistent să deschidă uşa pentru a intra, iar Suki părea mult mai mare decât de obicei: poate că era gestantă? Gianna şi Rob nu s-au gândit de două ori şi au decis să amenajeze două culcuşuri din carton pentru ambele pisici şi le-au lăsat să intre în casă, aşteptând vizita veterinarului.

Examenul medical a confirmat ceea ce cei doi tineri bănuiau: Suki urma să aibă pui!

Gianna Llewellyn / Instagram

Nu a mai durat mult şi într-una dintre nopţile când Gianna şi Rob s-au întors acasă, au avut marea surpriză să vadă concretizat miracolul vieţii: Suki a adus pe lume şapte pisoi şi i-a alăptat cât a putut; alături de ea a fost mereu prezent „partenerul” ei felin Miso, care, pentru nimic în lume nu şi-a părăsit jumătatea sau puii.

La început părea că toţi micuţii erau de culoare neagră, dar după câteva zile Gianna şi Rob au observat că unii dintre ei aveau dungi portocalii: cel mai probabil Miso era tatăl lor!

Gianna Llewellyn / Instagram

Desigur, Gianna şi Rob nu s-au putut abţine să nu păstreze gaşca de pisici în casă, acum că au decis să fie părinţii lor adoptivi şi să devină parte din familie!

Ţi-a plăcut acest articol?