LiveBiz
Abandonaţi pe un teren viran, doi căţeluşi sunt găsiţi îmbrăţişându-se pentru a-şi ţine unul altuia de cald

Abandonaţi pe un teren viran, doi căţeluşi sunt găsiţi îmbrăţişându-se pentru a-şi ţine unul altuia de cald

LiveBiz » Animale » Abandonaţi pe un teren viran, doi căţeluşi sunt găsiţi îmbrăţişându-se pentru a-şi ţine unul altuia de cald

Voluntarii organizaţiei „Love Furry Friends Animal Rescue” erau plecaţi să hrănească o haită de câini fără stăpân când au dat peste doi căţeluşi abandonaţi pe marginea drumului. Îngrijoraţi de starea lor, oamenii s-au oprit să investigheze situaţia. Scena care se desfăşura în faţa lor i-a emoţionat teribil: vremea de afară fiind destul de rece, cei doi pui erau strânşi ca într-o îmbrăţişare, ţinându-şi unul altuia de cald.

Aceşti pui nefericiţi, fără casă şi fără familie, nu se aveau decât pe ei înşişi. În ciuda faptului că au încercat să se încălzească lipindu-se unul de celălalt, tremurau în continuare din cauza frigului şi a umezelii.

Întrucât salvatorii aveau o mulţime de hrană pentru câini în maşină, au decis să-i hrănească pe fraţi înainte de a pleca. Deşi ambii pui erau flămânzi şi deshidrataţi, au putut observa că unul era mai activ decât celălalt.

I-au pus numele Max, deoarece el a mâncat mai mult decât sora lui. Era foarte energic şi pregătit să interacţioneze cu salvatorii. Daisy, căţeluşa, pe de altă parte, era fragilă şi ceva mai lentă. Trebuia să fie văzută de un veterinar cât mai curând posibil.

După ce i-a hrănit pe Max şi Daisy, restul echipei de salvare şi-a urmat obiectivul, în timp ce Olena Pyanov, principala persoană responsabilă cu salvarea, i-a dus pe cei doi fraţi la clinică. Ulterior, medicul a confirmat că fata era bolnavă.

Daisy a trebuit să stea la clinică câteva zile pentru a se însănătoşi. La polul opus, Max arăta fantastic. A mers acasă la Olena şi a aşteptat cuminte recuperarea surorii sale.

Odată ce şi-a revenit complet, Daisy a părăsit clinica şi s-a reunit cu fratele ei. Cei doi erau acum sănătoşi şi gata pentru un nou început.

Odată ce au fost disponibili pentru adopţie, oamenii s-au îndrăgostit iremediabil de ei. Nu a mai durat mult până când s-au alăturat pentru totdeauna unor familii iubitoare.

Ţi-a plăcut acest articol?