LiveBiz
Nu are bani să-i organizeze o petrecere fiicei sale, aşa că îi cumpără o felie de tort cu o lumânare deasupra

Nu are bani să-i organizeze o petrecere fiicei sale, aşa că îi cumpără o felie de tort cu o lumânare deasupra

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Nu are bani să-i organizeze o petrecere fiicei sale, aşa că îi cumpără o felie de tort cu o lumânare deasupra

Nu există nimic mai frumos pe lume decât dragostea unui tată pentru fiica sa; pentru un copil suntem în stare să facem cu adevărat orice, chiar dacă poate suntem în mare dificultate financiară şi nu putem să ne ajungem cu banii până la sfârşitul lunii.

La urma urmei, un copil este fericit când părinţii lui, familia lui sunt şi ei fericiţi, şi chiar dacă trăieşte în sărăcie, este nevoie de foarte puţin pentru a sărbători toţi împreună bucuria de a fi aproape unii de alţii, legaţi de iubire reciprocă.

imagine: pefabiodemelo / Instagram

Acesta este un lucru pe care Antônio Carlos Ferreira da Silva îl ştie foarte bine. Antonio este un tânăr de 28 de ani care locuieşte în Brazilia cu familia sa modestă şi care îşi iubeşte nespus de mult fiica, Emanuelly Fayad, o micuţă joviala în vârstă de cinci ani. Antonio lucrează ca zidar, dar nu câştigă foarte mult şi din cauza asta s-a trezit în mare dificultate când şi-a dat seama că nu are suficienţi bani pentru a putea organiza o petrecere de ziua lui Emmanuelly.

Nedorind să-şi vadă fetiţa plângând, acest tată curajos a decis că în orice caz va avea grijă să facă acea zi cu adevărat specială, în felul lui şi cu un gest care a fost filmat şi postat pe Instagram şi care a încălzit inimile, tuturor…

imagine: pefabiodemelo / Instagram

Neavând destui bani încât să organizeze o adevărată petrecere cu ocazia zilei de naştere a fetiţei lui, Antonio a cumpărat o felie de tort, a pus o lumânare frumoasă deasupra şi a adus-o acasă. Când fetiţa şi-a văzut tatăl apropiindu-se de ea ţinând felia de tort într-o farfurie şi deasupra lumânarea care era aprinsă şi lumina cameră, fetiţei de 5 ani nu i-a venit să creadă; nu se aştepta la acea surpriză, şi din acest motiv a izbucnit în lacrimi. Lacrimi de bucurie, desigur.

Scenă emoţionantă a fost filmată de Larissa Cristina Fayad Silva, soţia lui Antonio şi totodată mama lui Emmanuelly; aşa cum se spune în videoclipul pe care îl puteţi vedea mai jos, tatăl Antonio nu s-a putut întoarce de la serviciu mai devreme pentru a putea sărbători cea de-a cincea aniversare a fiicei sale, aşa că, odată plecat de pe şantier, i-a venit minunata idee de a cumpăra o felie de tort, o lumânare şi de a face ziua aceea specială pentru Emmanuelly.

Nu-i aşa că acest moment tată-fiică este cu totul emoţionant?

Ţi-a plăcut acest articol?