LiveBiz
Băiatul îşi lasă câinele într-un adăpost împreună cu toate economiile sale, astfel încât tatăl său să nu-l maltrateze

Băiatul îşi lasă câinele într-un adăpost împreună cu toate economiile sale, astfel încât tatăl său să nu-l maltrateze

LiveBiz » Animale » Băiatul îşi lasă câinele într-un adăpost împreună cu toate economiile sale, astfel încât tatăl său să nu-l maltrateze

Din păcate, există încă multe animale care suferă odată ce ajung pe mâinile oamenilor fără inimă. Aşadar, atunci când un băiat a vrut din tot sufletul să facă ceva pentru binele câinele său, povestea a devenit rapid virala.

Băieţelul de origine mexicană şi-a lăsat cel mai bun prieten la uşa unui adăpost şi alături de acesta, un mesaj emoţionant, care a fost distribuit ulterior pe reţelele de socializare şi a emoţionat mii de oameni.

Căţeluşul, pe nume Simon, a avut norocul să aibă cel mai bun frăţior uman care, după cum veţi vedea, chiar îl iubeşte cu adevărat.

Scrisoarea emoţionantă relatează motivul pentru care băiatul şi-a luat rămas bun de la câine – acesta nu mai era dispus să-l vadă cum este chinuit şi, deşi faptul că a trebuit să renunţe la el i-a frânt inima, băiatul a preferat să-i ofere o viaţă mai bună.

„Îl las aici pe Simon, el este câinele meu, nu vreau ca tatăl meu să-l mai lovească, plânge foarte mult pentru că nu are de mâncare. Vă las toate economiile mele pentru hrana lui”, a scris băieţelul în prima parte a scrisorii, lucru care deja lasă pe oricine cu ochii în lacrimi.

Numele băiatului nu a fost dezvăluit ca măsură de protecţie, dar acesta şi-a propus să ceară oricui va putea să îl îngrijească să nu-l agreseze aşa cum o făcea tatăl sau. Băiatul ştie bine că patrupedul este prea mic pentru a se putea proteja singur şi că merită o viaţă mai bună.

„Nu-l loviţi pentru că tatăl meu a făcut asta în repetate rânduri. Simon mănâncă bine. Nu-l înstrăinaţi, deoarece când voi creşte, voi veni înapoi după Simon”, a mai adăugat el în mesaj.

Cei care au citit povestea nu au putut să nu fie emoţionaţi de această situaţie tristă şi în acelaşi timp mişcaţi de atitudinea atât de frumoasă a unui copil. Persoana responsabilă de adăpostul la care a fost lăsat Simon a fost la fel de impresionată şi respectă cu stricteţe dorinţa băiatului. Patrupedul nu va fi predat spre adopţie, rămânând în grija personalului adăpostului.

Povestea a fost publicată pe reţelele de socializare deoarece directorul adăpostului a dorit să se asigure că mesajul va ajunge la băiat şi poate că astfel micuţul se va simţi mai liniştit ştiind că uşa îi este deschisă ori de câte ori va dori să vină să-l vizite pe Simon.

„Am publicat această scrisoare şi aceste imagini cu unicul scop de a-l găsi pe proprietarul lui Simon. Îl caut pe cel mic, şi astfel sper să-l găsesc”.

Băiatul a fost identificat, dar când a mers să-l viziteze pe Simon, patrupedul se afla în vizită la veterinar. Din nou internetul a fost înduioşat de cea mai tandră scrisoare pe care băieţelul i-a lăsat-o celui mai bun prieten al său:

„Simon, mi-e tare dor de tine, mi-au spus că eşti la veterinar, îţi las 3 pesos pentru mâncarea ta preferată.”

Pe măsură ce lunile au trecut, Simon a crescut, iar acum personalul de la adăpost aşteaptă cu răbdare ca într-o bună zi cei doi buni prieteni să se poată revedea.

Distribuiţi acest articol cu familia şi prietenii pe Facebook!