LiveBiz
Câinele intră într-un adăpost de animale pentru a-şi alege un prieten. Decizia lui a uimit-o chiar şi pe stăpână

Câinele intră într-un adăpost de animale pentru a-şi alege un prieten. Decizia lui a uimit-o chiar şi pe stăpână

LiveBiz » Animale » Câinele intră într-un adăpost de animale pentru a-şi alege un prieten. Decizia lui a uimit-o chiar şi pe stăpână

Cu toţii folosim expresia „se înţeleg precum câinele cu pisica” pentru a descrie o relaţie conflictuală. Dar, deseori, poveştile despre aceste animale, a căror prietenie poate merge până în punctul în care devin inseparabile, ne face să ne revizuim părerea.

Povestea unui patruped pe nume Raven este un bun exemplu în acest sens. Acest câine şi-a găsit recent cel mai bun prieten şi veţi fi surprinşi să aflaţi cine a fost cel ales.

Raven este un animal de companie minunat şi îşi căuta un frate.

Christina, mama lui Raven, şi-a dorit întotdeauna să aibă două animale care să crească împreună, ca fraţii. Deşi mulţi erau sceptici în această privinţă, Christina era convinsă că acest lucru este perfect realizabil.

Apoi, Christina a avut ocazia să le arate celor care se îndoiau, că poate avea două asemenea animale sub acelaşi acoperiş. Într-o zi, ea l-a dus pe Raven la adăpostul de animale din Lubbock, Texas.

Dintre atâtea pisici fără stăpân, una a fost îndeajuns de norocoasă să-şi găsească o familie minunată.

Ceea ce a făcut Christina a fost să-l lase Raven să-şi aleagă prietenul preferat. Era important ca animalului său de companie să accepte în mod spontan oricare dintre animalele disponibile la adăpost, pentru că numai aşa va şti că cei doi se vor înţelege.

Erau 4 pisoi care aşteptau să fie adoptaţi, Raven s-a plimbat prin faţa fiecărei cuşti până a ajuns la cea în care se afla un pisoi pe nume Woodhouse.

Am putea spune că a fost aproape dragoste la prima vedere. Nu a durat mult până când Woodhouse să înceapă să se joace cu Raven, iar Christina, pe cât de uimită, pe atât de încântată, a înţeles imediat că acela este alesul lui Raven.

În acea seară, Woodhouse nu a mai ajuns să doarmă într-o cuşcă. A mers acasă, însoţit de noua sa familie: o mamă minunată şi un frate mai mare, cu care să se joace şi alături de care să adoarmă în fiecare zi. Pisoiul s-a adaptat imediat în noua sa locuinţă. Era, evident, foarte fericit.

Raven şi Woodhouse au devenit inseparabili.

Christina a fost surprinsă să vadă că din acel moment, Raven şi Woodhouse au început să facă absolut totul împreună. Mâncau, dormeau, sau se jucau…

Nu exista vreun moment în care să nu-i vezi pe cei doi că se distrează, împărtăşind jucăriile şi dragostea lor.

Lui Woodhouse nu-i pasă că Raven este mai mare decât el, pentru că nu îi este frică de acesta şi îl urmăreşte întotdeauna prin casă. În plus, blana lui moale este ideală pentru a-şi face mereu un culcuş cald foarte aproape de prietenul său cel mai bun.

Această pereche de prieteni este într-adevăr adorabilă.

Cu siguranţă nimeni nu poate rezista acestei prietenii minunate, care transcede orice barieră dintre specii.

Distribuiţi povestea lui Raven şi Woodhouse tuturor prietenilor şi familiei, pentru a le aduce şi lor un zâmbet!

Ţi-a plăcut acest articol?