LiveBiz
Femeia descoperă cu stupoare că pisica ei furase pantofii întregului cartier

Femeia descoperă cu stupoare că pisica ei furase pantofii întregului cartier

LiveBiz » Animale » Femeia descoperă cu stupoare că pisica ei furase pantofii întregului cartier

Pisicii Jordan i-a plăcut întotdeauna să-i aducă cadouri stăpânei sale, Bj Ross. Felina iese noaptea să exploreze şi întotdeauna vine acasă cu câte ceva de oferit mamei sale adoptive. A devenit o rutină şi, cu toate că proprietara ei nu este deloc încântată când găseşte un şarpe târându-se prin bucătărie, ştie că Jordan face acest lucru doar pentru că o iubeşte.

În ultima vreme, Ross a observat că un număr din ce în ce mai mare de încălţări a început să apară în curtea ei. La început nu s-a gândit la ceva anume şi intenţiona să le arunce la gunoi – până când şi-a dat seama că încălţămintea reprezintă noul dar al lui Jordan.

Din anumite motive, cel mai nou hobby al lui Jordan este să rătăcească prin cartierul său din Altoona, Pennsylvania, căutând pantofi pe care oamenii îi lasă afară, pentru a-i duce acasă la proprietara sa. Extrem de sârguincioasă, felina adună între unul şi trei pantofi pe noapte şi, deşi poate căra doar unul câte unul, întotdeauna se asigură că revine pentru a completa perechea corespunzătoare.

„Probabil aveam aproximativ 80 de pantofi”, a spus Ross. „Şi mănuşi de baseball. Genunchiere şi cotiere. Jucării care fac zgomot. Chiar şi un costum de baie!”

Curioasă despre aventurile nocturne ale lui Jordan, Ross a cumpărat un GPS tracker şi o cameră externă, astfel încât să o poată urmări – şi acum are un videoclip care o înfăţişează venind cu mândrie spre casă cu darurile sale.

Videoclipul poate fi vizionat la următorul link:
https://www.facebook.com/BjRoss242729/videos/10222861901674632

Întrucât Ross are acum o colecţie impresionantă de lucruri care nu îi aparţin, ea a creat un grup pe Facebook, sperând că unii dintre vecinii ei ştiu că le lipseşte încălţămintea şi vor veni să îşi recupereze obiectele furate.

„Am găsit o proprietară până acum”, mărturiseşte Ross. „A luat de la ea vreo şase perechi de pantofi! Nu-i venea să creadă că este o pisică. A crezut că îi pierduseră copiii.”

Dacă ajungeţi vreodată prin Altoona, Pennsylvania, şi descoperiţi că vă lipsesc pantofii, misterul este rezolvat – Jordan i-a furat cu siguranţă.

Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre Jordan, o puteţi urmări pe contul său de Instagram.

Ţi-a plăcut acest articol?