LiveBiz
Camera din autobuz surprinde şoferiţa ridicându-se la un băieţel îngrozit, în timp ce copiii privesc neputincioşi întreaga scenă

Camera din autobuz surprinde şoferiţa ridicându-se la un băieţel îngrozit, în timp ce copiii privesc neputincioşi întreaga scenă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Camera din autobuz surprinde şoferiţa ridicându-se la un băieţel îngrozit, în timp ce copiii privesc neputincioşi întreaga scenă

Este aproape ciudat să ne gândim cât de multă încredere avem în şoferii de autobuz.

Atunci când folosiţi transportul în comun, aveţi încredere într-o persoană pe care nu aţi cunoscut-o niciodată, dar care vă va duce de la punctul A la punctul B. Vă aşteptaţi să ajungeţi în siguranţă la destinaţie şi de cele mai multe ori chiar aşa şi este.

Cu toate acestea, se întâmplă uneori ca prezenţa de spirit a şoferilor în situaţii limită să facă diferenţa dintre viaţă şi moarte.

În timp ce conducea autobuzul unei şcoli publice din Mannford, doamna Ginger Maxville a fost capabilă să salveze viaţa unui copil de 5 ani, după ce a observat că micuţul se afla într-o situaţie fără ieşire.

Inside Edition / YouTube

Elevii făceau în mod obişnuit tot ce le stătea în puteri pentru a se distra pe durata călătoriei. Drept urmare, şoferiţa verifica din când în când dacă toţi pasagerii se comportă frumos.

Apoi, dintr-o dată, a auzit un zgomot pe care nu-l va uita prea curând. Unul dintre copii a alertat-o cu privire la faptul că un băieţel se sufoca.

Inside Edition / YouTube

Cameron, sora unui băieţel, s-a ridicat şi a strigat: „Cred că a înghiţit o monedă!”. Privindu-l pe copil, şoferiţa şi-a dat seama rapid că situaţia era destul de gravă deoarece acesta se înroşise la faţă şi abia mai putea respira.

Depăşită iniţial de situaţie, femeia nu a ştiut imediat ce să facă. Din fericire, panica ei a durat doar câteva clipe înainte să se ridice de pe scaun şi să intervină pentru salvarea copilului.

Imediat a oprit autobuzul şi fără să mai stea pe gânduri i-a aplicat copilului Manevra Heimlich (o manevră obişnuită în astfel de cazuri). În câteva clipe băiatul a eliminat monedă, iar viaţa lui a fost în afara oricărui pericol.

În urma acestei întâmplări încheiate în mod fericit, atât administraţia şcolii, cât şi părinţii elevilor au copleşit-o cu cuvinte de laudă, cu flori şi bomboane.

Urmăriţi-i fapta eroică în videoclipul de mai jos:

Ce femeie uimitoare!

Dacă şi voi credeţi că şoferiţa merită toate laudele, distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?