LiveBiz
Acest videoclip arată prietenia tandră dintre un câine şi un papagal, care nu contenesc să se joace unul cu celălalt

Acest videoclip arată prietenia tandră dintre un câine şi un papagal, care nu contenesc să se joace unul cu celălalt

LiveBiz » Animale » Acest videoclip arată prietenia tandră dintre un câine şi un papagal, care nu contenesc să se joace unul cu celălalt

Nu există bariere când vine vorba de prietenie. Animalele ne învaţă în mod constant acest lucru, iar din lecţiile pe care ni le oferă despre egalitate şi toleranţă, cu siguranţă avem multe de învăţat. Şi odată cu schimbările ce se petrec la nivel global, suntem siguri că va deveni în curând o normalitate să citim din ce în ce mai multe poveşti despre relaţii minunate care se stabilesc între două sau mai multe animale din specii şi rase total diferite.

Sunt cazuri în care aceste creaturi, cu o sinceritate debordantă, reuşesc să depăşească orice barieră, inclusiv diferenţa dintre specii. Şi totul cu un singur scop: să se distreze şi să-şi ofere reciproc afecţiune. Protagonişti acestui videoclip adorabil care a făcut înconjurul internetului ştiu cel mai bine acest lucru.

 

A Dog and Parrot…Best Friends!

Publicată de Jay Towers pe Miercuri, 19 iulie 2017

Când Jay Towers a observat ce se întâmplă între necuvântătoarele sale, nu a putut rezista să nu facă un videoclip care, odată distribuit pe Facebook, a adunat mii şi mii de aprecieri. Câinele şi papagalul sunt mai mult decât simpli prieteni: se joacă, se muşcă, se tachinează, se distrează şi este clar că se iubesc foarte mult.

imagine: Jay Towers / Facebook

Este imposibil să rămâi indiferent în faţa unui asemenea episod de tandreţe. Natura, prin creaturile sale minunate, este cu adevărat capabilă să ne uimească în fiecare moment, oferindu-ne situaţii şi scene unice care reuşesc, în toată simplitatea lor, să producă o breşă în inimile noastre.

Ţi-a plăcut acest articol?