LiveBiz
Tânăra aflată în vacanţă în străinătate găseşte un câine bolnav pe marginea drumului şi îl adoptă

Tânăra aflată în vacanţă în străinătate găseşte un câine bolnav pe marginea drumului şi îl adoptă

LiveBiz » Animale » Tânăra aflată în vacanţă în străinătate găseşte un câine bolnav pe marginea drumului şi îl adoptă

Taylor, din Colorado, SUA, se afla în vacanţă în Bali, Indonezia, când a întâlnit un biet căţel ce rătăcea pe marginea drumului. „A venit către mine şi nu am putut rezista să nu-l iau în braţe”, a spus ea. „Nu intenţionam să îl iau cu mine unde eram cazată”. Dar se pare că în cele din urmă a cedat în faţa micului ghemotoc de blană.

Observând că starea lui de sănătate nu era una bună, nu l-a putut lăsa singur pe străzi să se apere singur, aşa că a decis să o însoţească în locaţia unde stătea. Taylor a hrănit căţelul şi au stabilit imediat o legătură minunată! Dar curând venea momentul când ea trebuie să plece acasă, în Statele Unite…

Dar cum micul patruped nu se simţea bine, prezentând unele simptome neurologice, a fost dificil să-i găsească o casă permanentă. Taylor nu a avut de ales decât să aranjeze ca cineva să îl supravegheze şi să îl îngrijească până când ea va putea să revină în Bali. „M-a făcut să îmi dau seama cât de mult îl iubesc şi nu am vrut să renunţ la el”, mărturiseşte Taylor.

În cel mai scurt timp, Taylor a revenit în Indonezia pentru a rămâne trei luni până când Stevie Ticks (numele primit de câine) a fost îndeajuns de sănătos pentru a-l putea lua cu ea în SUA.

A avut multe de înfruntat, dar cea mai mare problemă a fost birocraţia. Din fericire, totul e bine când se termină cu bine şi Stevie a aterizat în sfârşit în Colorado; Acum este împreună cu salvatoarea sa şi cu siguranţă va avea parte de cea mai bună viaţă!

Ţi-a plăcut acest articol?