LiveBiz
Salvat în ultima clipă de la eutanasie, câinele nu se poate opri să îmbrăţişeze persoana care l-a ajutat

Salvat în ultima clipă de la eutanasie, câinele nu se poate opri să îmbrăţişeze persoana care l-a ajutat

LiveBiz » Animale » Salvat în ultima clipă de la eutanasie, câinele nu se poate opri să îmbrăţişeze persoana care l-a ajutat

Este cu adevărat uimitor cât de mulţi câini abuzaţi sau abandonaţi în trecut nu prezintă resentimente faţă de oameni. Cu toate acestea, doar din cauza egoismului uman ei nu au cunoscut niciodată adevărata afecţiune a unei familii sau, şi mai rău, au crescut în lanţuri sau au fost maltrataţi. Din fericire, câinii par să-i „simtă” pe cei cu inimă mare şi poate de aceea sunt capabili să aibă încredere în persoanele care le vor oferi un castron cu mâncare, îmbrăţişări şi multă dragoste pentru toată viaţa.

Clarence este un câine care, după ce a trăit cea mai mare parte a vieţii în curtea din spate, a fost abandonat chiar în faţa unui mall. O asociaţie care se ocupă cu găsirea unei familii pentru patrupezii abandonaţi a intervenit din fericire înainte ca eutanasierea să poată fi declanşată pentru acest Golden Retriever dulce de culoarea mierii.

After being abandoned by his family at the Walmart parking lot and then again at the shelter when they refused to pick…

Publicată de Cat Suzuki pe Joi, 30 decembrie 2021

Clarence pare unul dintre acei câini foarte buni care nu şi-a dorit altceva decât să fie primit într-o familie iubitoare. Din păcate, a fost abandonat de oameni fără scrupule în parcarea unui mall din Statele Unite. Frumosul Golden Retriever s-a trezit deodată singur, dar imediat s-a „împrietenit” cu alţi doi câini vagabonzi care se aflau prin preajmă (unul dintre ei, un Ciobănesc German). Ofiţerii de la Controlul Animalelor au reuşit să-i captureze pe Clarence şi pe Ciobănescul German şi i-au transferat la un adăpost.

Ofiţerii de la Controlul Animalelor i-au sunat pe proprietarii lui Clarence, dar aceştia au refuzat să-l primească înapoi. Drept urmare câinele a ajuns pe lista animalelor ce urmau a fi sacrificate. Din fericire, voluntarii de la „Hounds in Pounds”, o asociaţie care se preocupă de bunăstarea patrupezilor şi are grijă să le găsească cât mai curând un cămin permanent, au reuşit să-l salveze la timp pe Clarence şi să-i caute o casă.

Voluntarii au observat imediat bunătatea lui Clarence: deşi nu a avut o viaţă bună, el şi-a păstrat totuşi intactă încrederea în oameni. Dovadă în acest sens este fotografia câinelui care îmbrăţişează literalmente piciorul persoanei care i-a salvat viaţa.

Groomed up (of course the groomer said she would adopt him 🙄) and ready for his meet and greet this weekend. We are not…

Publicată de Cat Suzuki pe Miercuri, 12 ianuarie 2022

Cu acea îmbrăţişare, Clarence pare să spună „Nu pleca, te rog. Ia-mă cu tine şi nu mă lăsa aici”. Aceiaşi voluntari au scris pe Facebook: „Este prietenos, amabil şi atât de recunoscător că este în siguranţă”. Vestea bună este că Clarence şi-a găsit familia perfectă, nişte oameni dispuşi să-l păstreze pentru totdeauna şi să-i ofere viaţa pe care o merită.

Clarence şi-a găsit o familie iubitoare!

No more Wal-Mart parking lots. No more roaming around waiting for his family. No more loser family. Happy Life Clarence ❤️
Publicată de Cat Suzuki pe Duminică, 16 ianuarie 2022

Ce veşti grozave pentru acest căţeluş frumos!

Ţi-a plăcut acest articol?