LiveBiz
Micuţul îl îmbrăţişează pe omul care i-a livrat pizza fără să ştie că bărbatul tocmai îşi pierduse fiica

Micuţul îl îmbrăţişează pe omul care i-a livrat pizza fără să ştie că bărbatul tocmai îşi pierduse fiica

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Micuţul îl îmbrăţişează pe omul care i-a livrat pizza fără să ştie că bărbatul tocmai îşi pierduse fiica

În zilele noastre, bunătatea este o însuşire rară şi preţioasă ce trebuie păstrată şi transmisă generaţiilor viitoare. Tocmai actele de bunătate fac din această lume un loc mai bun. Nu este de mirare, aşadar, că imaginile în care un copil îl îmbrăţişează pe băiatul care livrează pizza, şi care tocmai îşi pierduse fiica, fac înconjurul internetului.

Nu putem şti niciodată cu certitudine prin ce trec unele persoane, pe care le întâlnim în fiecare zi, dar cu care nu avem o relaţie de prietenie; probabil că nici nu am avea cum, dar cel mai important lucru este să fim amabili pentru că avem nevoie să primim şi să oferim bunătate.

Sursa: NBC 10 News

Momentul a fost atât de tandru, încât mama micului Cohen, în vârstă de doi ani, a vrut să filmeze scena cu telefonul ei mobil. „The Pizza Man” a fost identificat drept Ryan Catterson, care a apărut la uşa familiei Sheely la ora 19:00 pentru a livra pizza. În timp ce Lindsey răspundea la uşă şi era pe punctul de a ieşi pentru a prelua comanda, fiul ei Cohen i-a luat-o înainte şi l-a întâmpinat pe livrator cu o îmbrăţişare prietenească.

Familia nu avea nici cea mai mică idee că bietul om îşi pierduse fiica cu o săptămână înainte şi habar nu aveau câtă durere ar putea simţi. Ryan a adăugat-o pe Lindsey pe Facebook, după ce femeia a postat videoclipul pe cunoscuta reţea socială. Abia atunci femeia a aflat cât de mult a însemnat acel gest pentru Ryan.

Sursa: Facebook / Ryan Catterson

„Această îmbrăţişare, pe care am crezut-o drăguţă şi amuzantă, a însemnat de fapt mult mai mult pentru Ryan. Când am aflat, nu-mi venea să cred că acest om trece prin cel mai devastator lucru care s-ar putea întâmpla în viaţa unui părinte. Şi totuşi viaţa îşi urmează cursul. Viaţa lui a trebuit să continue fiind nevoit să lucreze ca angajat pentru livrările de pizza. Nu ştii niciodată prin ce trec oamenii”, a mărturisit Lindsey.

Gestul micului Cohen l-a ajutat pe Ryan şi pe familia sa într-un moment dificil. Videoclipul, care a devenit viral, i-a permis lui Ryan să-şi spună trista poveste; ca răspuns, mai multe persoane au organizat o strângere de fonduri pentru a acoperi costurile rezultate în urma înmormântării tinerei fiice a lui Ryan, care s-a stins din viaţă prematur.

Ţi-a plăcut acest articol?