LiveBiz
O mai ţineţi minte pe Laura – personajul principal din “Căsuţa din Prerie”? Priviţi cum arată ea astăzi

O mai ţineţi minte pe Laura – personajul principal din “Căsuţa din Prerie”? Priviţi cum arată ea astăzi

LiveBiz » Poveşti de viaţă » O mai ţineţi minte pe Laura – personajul principal din “Căsuţa din Prerie”? Priviţi cum arată ea astăzi

Având în total 9 sezoane, „Căsuţa din Prerie” a fost un serial de televiziune iubit, care ne-a captivat inimile în anii ’70- ’80.

Şi cine ar putea să o uite pe Laura, pe care am urmărit-o de-a lungul copilăriei până când a crescut?!

„Căsuţa din Prerie” urmează viaţa Laurei, iar regizorul Michael Landon a reuşit să îmbine cu succes atât viaţa de familie, cât şi relaţiile dintr-o comunitate mică. Acest lucru a făcut ca serialul să se bucure de aprecierea publicului din întreaga lume.

Au trecut 36 de ani de la difuzarea ultimului episod, iar actorii se reunesc când pot. „Laura”, care a fost interpretată de Melissa Gilbert, a jucat în mai multe filme de atunci, dar nu a avut niciodată un rol mai important decât cel din „Căsuţa din Prerie”.

Melissa Gilbert şi Alison Arngrim – Laura şi Nellie în rolurile din serial – chiar în perioada difuzării:

Facebook- Lilla huset på prärien

Destinul familiei Ingalls, compusă din Charles, un curajos vânător şi fermier, Caroline, o fostă învăţătoare şi fiicele lor: Mary, de 11 ani şi Laura de 9 ani, se transformă brusc când familia se mută din Northern Wisconsin, într-o mică locuinţă din Kansas.

Facebook- Lilla huset på prärien

Chiar dacă acţiunea filmului este simplă, presărată cu clipe de suspans pe alocuri, momentele prezentate te duc cu gândul la copilărie, la zilele lungi şi nesfârşite în care descoperi lumea înconjurătoare cu ochi inocenţi.

Facebook – Melissa Sue Anderson Fan website

De când a apărut în serialul care a făcut-o celebră, viaţa de la Hollywood nu a fost la fel de bună cu actriţa în vârstă de 55 de ani.

Facebook – Melissa Sue Anderson Fan website

După un început fulminant în carieră, Melissa Gilbert a încercat să se adapteze standardelor de frumuseţe impuse de-a lungul anilor de către studiourile de la Hollywood.

Facebook- Lilla huset på prärien

Ea a simţit o presiune uriaşă să arate şi să acţioneze într-un anumit mod şi s-a îndreptat spre chirurgia plastică pentru a încerca să se schimbe de-a lungul anilor. Dar acum s-a oprit – şi se simte o persoană cu totul nouă!

„Există această mentalitate la Hollywood de a nu permite femeilor să îmbătrânească, să ia în greutate sau pur şi simplu să fie ele însele”, a mărturisit actriţa pentru revista First For Women.

Facebook – Melissa E. Gilbert

„Am mers pe drumul pe care toate celelalte actriţe îl urmează – modificarea nasului, îndepărtarea ridurilor, mărirea sânilor şi tratamente cu botox, dar nimic mai mult. Acum am eliminat implanturile din piept şi am renunţat la botox pentru că sunt o femeie de 55 de ani care încearcă să îmbrăţişeze procesul normal de îmbătrânire”, spune ea.

Facebook – Melissa E. Gilbert

Acum, Melissa îşi doreşte să îmbătrânească în mod natural!

Facebook – Sandy Peckinpah

„În acest moment nu am nicio durere fizică şi sunt relativ sănătoasă şi puternică”, spune „Laura” din „Căsuţa din Prerie”, care de atunci a avut roluri în spectacole precum Nip/Tuck, Jurnalul lui Anne Frank şi Alegerile Inimii, dar nu a avut niciodată un rol mai important decât cel din „Căsuţa din Prerie”.

Facebook – Sandy Peckinpah

Cu toate acestea, acum şase ani ea a participat la spectacolul de televiziune Dancing with the Stars şi, de asemenea, şi-a dedicat timpul pentru a scrie o carte despre perioada în care a jucat în „Căsuţa din Prerie”!

Facebook – Melissa Sue Anderson Fan website
Facebook – Little House on the Prairie

Distribuiţi aceast articol dacă aţi urmărit „Căsuţa din Prerie” şi aţi îndrăgit-o pe „Laura” în rolul principal din film!

Ţi-a plăcut acest articol?