LiveBiz
Pisoiul care trăieşte în pustietate rămâne blocat într-o ţeavă de fier: din fericire, cineva a fost pregătit pentru o salvare îndrăzneaţă

Pisoiul care trăieşte în pustietate rămâne blocat într-o ţeavă de fier: din fericire, cineva a fost pregătit pentru o salvare îndrăzneaţă

LiveBiz » Animale » Pisoiul care trăieşte în pustietate rămâne blocat într-o ţeavă de fier: din fericire, cineva a fost pregătit pentru o salvare îndrăzneaţă

Un pisoi a ajuns într-o situaţie la care nu am mai fost martori până acum şi a avut un noroc uriaş ca un trecător să găsească micul ghem de blană şi să-l ajute.

Trecătorul a fost alertat de pisoiul prins în capcană după ce a auzit mieunături repetate venind dintr-o zonă cu vegetaţie uscată. Pe măsură ce se apropia, a observat bietul animal blocat într-o ţeavă de fier.

Este un mister cum de reuşise să ajungă aşa, dar cu o lăbuţă prinsă şi din cauza greutăţii ţevii, nici măcar nu se putea ridica în picioare.

Anunţ

Priveliştea jalnică l-a oprit pe trecător şi, cu telefonul pornit pe filmare într-o mână, a încercat să elibereze bietul pisoi captiv.

A fost nevoie de ceva timp pentru a elibera pisoiul, dar să-l priveşti pe bietul animal luptându-se şi plângând în timp ce este ajutat, minutele pacă se transformă în ore.

Bărbatul a continuat să împingă lăbuţa prinsă până când, în cele din urmă, reuşeşte să o elibereze şi pisoiul poate în sfârşit să se ridice.

În timp ce pisoiul tremură de frică, bărbatul continuă să tragă uşor ţeava de pe corpul felinei, oprindu-se din când în când să mângâie animalul înspăimântat.

După câteva încercări, îndepărtează cu succes ţeava de pe pisoi. Apoi pleacă sperând că pisoiul va alerga direct la pisica din apropiere, despre care bărbatul a presupus că era mama lui.

Cu toate acestea, în loc să alerge înapoi la mama, pisoiul decide să-l urmeze pe bărbatul care tocmai l-a salvat. Este adorabil să priveşti ataşamentul acestui pisoi faţă de salvatorul său, dar bărbatul ştie că cel mai bine este ca micul pisoi să rămână lângă mama lui.

După ce s-a oprit să-i ofere toată dragostea, bărbatul a aruncat o ultimă privire către pisoiul adorabil şi a plecat.

Peste 9 milioane de oameni au vizionat deja videoclipul salvării şi este lesne de înţeles de ce:

 

Sperăm că până la urmă a reuşit să se reîntâlnească cu mama lui după acel moment înduioşător.

Vă rugăm să distribuiţi dacă şi vouă vă place videoclipul cu acest pisoi adorabil.

Ţi-a plăcut acest articol?