LiveBiz
Această fetiţă are doar 5 ani, dar a fost deja votată drept „cea mai frumoasă fată din lume”

Această fetiţă are doar 5 ani, dar a fost deja votată drept „cea mai frumoasă fată din lume”

LiveBiz » Wow » Această fetiţă are doar 5 ani, dar a fost deja votată drept „cea mai frumoasă fată din lume”

În societatea actuală, fenomenul „copiilor model” nu este deloc nou: Aţi văzut cu siguranţa atât pe internet, cât şi în revistele de specialitate, imagini cu modele tinere, ce apar adesea pe podiumuri de parcă ar fi adevărate profesioniste.

Această tendinţă a stârnit şi unele controverse, atât din cauza vârstei tot mai fragede a „modelelor”, cât şi a contextelor uneori prea avansate. Dar, în afara canalelor media obişnuite, a fost descoperită o nouă mini-stea şi iată care este povestea ei:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BMBSTUDIO (@mofebamuyiwa)

Se numeşte Jare Ijalana, este nigeriana şi a fost votată pe web drept „cea mai frumoasă fată din lume”. Motivul? Are doar 5 ani! Fotograful Mofe Bamuyiwa i-a descoperit talentul şi frumuseţea extraordinară, dar nu şi-ar fi imaginat niciodată succesul pe care îl vor avea fotografiile postate pe Instagram. În cel mai scurt timp, chipul unic şi deosebit de natural al acestei frumoase nigeriene a făcut furori pe internet, adunând peste 70.000 de aprecieri.

Frumuseţea lui Jare se remarcă prin faptul că este naturală, spontană şi diferă de tendinţele sclipitoare pe care le vedeţi de obicei în această industrie. „Scopul din spatele obiectivului” este reprezentarea şi imortalizarea momentului în care copilăria cedează locul maturităţii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BMBSTUDIO (@mofebamuyiwa)

Dar o astfel de frumuseţe nu este ceva neobişnuit în familia micului model. Se pare că surorile Jobi şi Joba, în vârstă de 7 şi 10 ani, sunt la fel de frumoase. Filmările postate pe social media o arată pe Jare în diferite ipostaze şi purtând diferite coafuri, dar totuşi într-un mod natural, fără a-i compromite autenticitatea. Este încă prea devreme pentru a spune dacă fata îşi va continua cariera în acest domeniu, dar talentul şi capacitatea ei de a poza în faţa camerei cu siguranţă nu au trecut neobservate. Nu ne rămâne decât să o urmărim îndeaproape.

Sursa:
https://www.instagram.com/mofebamuyiwa/?hl=ro

Ţi-a plăcut acest articol?