LiveBiz
Stăpânul ar vrea să-şi salveze câinele plătind o operaţie scumpă; Prietena se opune: „sunt bani aruncaţi la gunoi”

Stăpânul ar vrea să-şi salveze câinele plătind o operaţie scumpă; Prietena se opune: „sunt bani aruncaţi la gunoi”

LiveBiz » Animale » Stăpânul ar vrea să-şi salveze câinele plătind o operaţie scumpă; Prietena se opune: „sunt bani aruncaţi la gunoi”

Patrupezii sunt atât de iubitori şi loiali faţă de noi şi ar fi corect ca şi oamenii să le răspundă cu aceeaşi măsură. Mulţi proprietari de animale de companie ar face orice pentru prietenii lor cu patru picioare. Cu toate acestea, există cazuri când persoane din exterior nu înţeleg această legătură şi încearcă să intervină în mod nefiresc. Acesta este şi cazul unui bărbat, a cărui poveste despre iubită şi câinele său a declanşat un val de indignare în rândul utilizatorilor de internet.

Povestea a fost publicată pe portalul Reddit, unde oamenii îşi spun experienţele personale cerând sfaturi dacă au procedat corect sau nu. Este şi cazul unui tânăr care şi-a împărtăşit marţi povestea. El a explicat că Summer, patrupedul său în vârstă de patru ani, a fost diagnosticat recent cu cancer de piele. Vestea bună este că boala a fost identificată timpuriu, câinele având şanse mari să îşi poată reveni complet, fără niciun impact asupra calităţii vieţii.

Dezavantajul este că stăpânul nu are asigurare pentru animale de companie, iar intervenţia chirurgicală l-ar costa aproximativ 10.000 de dolari. Deşi nu este o sumă mică, el a economisit ceva bani pentru vremuri grele şi ar fi fericit să plătească întreaga sumă pentru a-şi salva iubitul câine.

Sursa: Imgur

Acesta ar fi trebuit să fie finalul fericit al poveştii… până când iubita lui a aflat ce are de gând.

Cei doi au o relaţie de doi ani şi locuiesc împreună. De asemenea, în prezent ea a rămas fără loc de muncă şi o deranjează faptul că el are de gând să cheltuiască atât de mulţi bani pentru un câine.

„Când i-am spus despre bani şi că voi plăti pentru operaţie, s-a supărat foarte tare pentru că: 1. Nu ştia despre banii puşi deoparte şi 2. Aş ”arunca banii la gunoi„ într-un moment când ea a rămas fără un loc de muncă şi se chinuie să facă faţă situaţiei.”

Iubita a insistat să păstreze banii pentru viitorul lor împreună, fără să-i pese că erau destinaţi pentru a salva viaţa unui câine tânăr cu o boală tratabilă.

Sursa: Shutterstock

După ce a împărtăşit povestea în mediul online, cerând sfaturi, oamenii au fost în mod firesc revoltaţi şi i-au luat partea, hotărând în mod covârşitor că „nu el este tâmpitul”.

„Sunt atât de nervos. Se comportă de parcă câinele tău nici măcar nu contează”, se arată într-un comentariu de la cineva care şi-a pierdut recent propriul câine din cauza cancerului. „Chiar îi doresc tot binele câinelui tău.”

Alţii au subliniat faptul că nu sunt căsătoriţi şi că atât banii economisiţi cât şi câinele sunt ai lui, iar decizia îi aparţine în totalitate.

În final, tânărul a mai spus că simte că iubita lui îi poate da un ultimatum, dar este aproape sigur că va alege câinele în detrimentul iubitei.

Sperăm că cei doi vor putea rezolva lucrurile şi că vor ajunge la o înţelegere, dar este inacceptabil să obligi pe cineva să renunţe la câinele său. Ne bucurăm că Summer este pe mâini bune!

Sunteţi de acord? Împărtăşiţi această poveste alături de gândurile şi opiniile voastre!

Ţi-a plăcut acest articol?