LiveBiz
Legat de o grămadă de cărămizi, câinele a fost nevoit să reziste în razele soarelui zile întregi

Legat de o grămadă de cărămizi, câinele a fost nevoit să reziste în razele soarelui zile întregi

LiveBiz » Animale » Legat de o grămadă de cărămizi, câinele a fost nevoit să reziste în razele soarelui zile întregi

Estopinho a rămas blocat pe câmp zile întregi, legat de o grămadă de cărămizi cu o frânghie care îi permitea să se mişte pe o rază de mai puţin de un metru.

A petrecut zile întregi acolo, în razele puternice ale soarelui, iar nopţile indurând frigul, aşteptând ca cineva să-l observe şi să-l salveze din acea situaţie teribilă.

Pe lângă faptul că era expus condiţiilor meteo extreme, era şi el flămând şi extrem de subnutrit.

Nu a crezut niciodată că va veni ziua aceea, dar din fericire a fost găsit de voluntarii de la Project Save. Aceştia l-au transportat de urgenţă la clinică, unde au văzut cu adevărat starea critică în care se afla.

Bietul Estopinho nu numai că era slăbit, dar avea anemie şi răni deschise pe tot corpul. A început tratamentul pentru bolile sale şi, în cele din urmă, a fost transferat într-o casă de plasament, unde şi-a continuat recuperarea.

Prin urmare, femeia care îl îngrijea a continuat să-l ducă la clinica pentru tratamente până când starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit considerabil.

Astăzi, Estopinho este de nerecunoscut! Pielea sa plină de cruste şi răni s-a vindecat complet, fiind acoperită de o frumoasă blăniţă. Acum este sănătos şi fericit şi nu mai trebuie să-şi facă griji că va fi neglijat vreodată.

Urmăriţi transformarea sa incredibilă în videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?