LiveBiz
Fiica de 2 ani refuză să poarte masca în avion: compania interzice zborurile familiei pe viață

Fiica de 2 ani refuză să poarte masca în avion: compania interzice zborurile familiei pe viață

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Fiica de 2 ani refuză să poarte masca în avion: compania interzice zborurile familiei pe viață

Întrucât întreaga lume a fost literalmente luată pe sus de epidemia de coronavirus, obiceiurile fiecăruia dintre noi au trebuit să se adapteze situaţiei de urgenţă. Purtarea măştii în interior (acum şi în aer liber, în multe cazuri), pentru a evita răspândirea virusului cât mai mult posibil, a devenit o obligaţie.

O tânără familie americană a fost dată jos de la un zbor programat, deoarece fiica lor de 2 ani a refuzat să poarte masca pe faţă. Potrivit mamei, personalul de la bord nu s-a dovedit suficient de flexibil şi sensibil la acest subiect, obligând-o să părăsească avionul împreună cu soţul şi fiica ei.

Imagine: Twitter / Eliz Orban

Familia a urcat în avion pentru un zbor programat din Denver către Newark, New Jersey, dar personalul de la bordul avionului a împiedicat soţii să plece când fiica lor de 2 ani a avut un acces de furie, refuzând să poarte masca de protecţie. Un incident pe care Eliz Orban, mama ei, l-a definit drept „umilitor”. Nemulţumită de tratament, tânăra a filmat un videoclip în care, şocată, povesteşte printre lacrimi ce s-a întâmplat. Femeia a explicat că atât ea, cât şi soţul ei, au făcut totul pentru a-şi convinge fiica să poarte masca, numai că „copiii pot fi capricioşi, doar ştiţi cum sunt”.

Imagine: Twitter / Eliz Orban

În videoclip putem asista şi la momentul în care copilul refuză categoric să poarte mască, acoperindu-şi faţa cu mâinile. Încercările tatălui ei de a-i aplica reglementările anti-Covid par complet inadecvate: o scenă la care mulţi părinţi au asistat cu siguranţă în mod direct. Deşi mulţi copii s-au obişnuit să poarte măşti la şcoală sau la cumpărături cu părinţii, mulţi alţii sunt ceva mai intoleranţi la contactul cu acest dispozitiv de protecţie. Restul, cum probabil s-a întâmplat şi în acest caz, sunt încă prea mici pentru a înţelege pe deplin importanta purtării.

Mai târziu, cei doi soţi au descoperit că cei din compania aeriană le-au interzis să mai călătorească cu avioanele lor în viitor.

În ciuda şocului şi indignării arătate de ambii părinţi, mama a recunoscut public că la momentul plecării nu i-a oferit o mască fiicei sale. Echipajul aerian a remediat imediat greşeala oferindu-i o mască fetiţei, din păcate prea mare pentru ea.

După cum vă puteţi imagina, opiniile utilizatorilor din întreaga lume cu privire la acest incident diferă de la om la om: există cei care simt empatie faţă de familie, blamând comportamentul companiei aeriene, iar la polul opus, cei care cred că părinţii nu au fost capabili să facă faţă situaţiei, pornind de la faptul că „nu ar fi trebuit să-şi pună fiica în situaţia respectivă”. Este dificil să tragi o concluzie finală cu privire la o astfel de situaţie: Voi ce credeţi? Vă aşteptam părerile în secţiunea de comentarii!

Ţi-a plăcut acest articol?