LiveBiz
Mama-pisică şi-a pierdut un picior, dar în ciuda durerilor şi-a crescut pisoii cu dragoste şi sacrificii

Mama-pisică şi-a pierdut un picior, dar în ciuda durerilor şi-a crescut pisoii cu dragoste şi sacrificii

LiveBiz » Animale » Mama-pisică şi-a pierdut un picior, dar în ciuda durerilor şi-a crescut pisoii cu dragoste şi sacrificii

Dragostea maternă este unul dintre cele mai frumoase lucruri care se întâmplă în această lume. Dacă sunteţi în căutarea unei poveşti profund emoţionante care să vă topească inima şi să vă încălzească sufletul, această uimitoare mamă-pisică este aici pentru a vă înveseli ziua.

Pisica îşi găsise adăpost şi refugiu în „Gong San Sung” o fortăreaţă antică construită în vârful unui deal din Gongju, Coreea de Sud. Când turiştii au observat felina, puţini ştiau că cei patru pisoi ai săi se ascundeau într-un loc sigur din apropiere.

Întrucât biata pisică avea doar trei picioare, se deplasa cu mare dificultate în căutarea hranei. În aceste condiţii este greu de imaginat cum a putut să-şi îndeplinească datoria de mamă şi să aibă grijă de pisoii ei. Puţini localnici au recunoscut-o, ceea ce însemna că nu erau mulţi care să o fi hrănit.

Mulţi credeau că a fost abandonată după ce şi-a pierdut piciorul, fiind nevoită să-şi aducă puii pe lume singură şi în condiţii vitrege. Cu toate acestea, după tot ce ceea ce îndurase, această felină cu inimă de aur era de fapt tot o pisicuţă plină de compasiune şi prietenoasă, care iubea să fie mângâiată, să se joace sau să stea în preajma oamenilor.

Şi, mai presus de toate, o mamă puternică ce a reuşit să aibă grijă de micuţii ei, în ciuda dizabilităţii şi a condiţiilor precare de viaţă. Toţi erau perfect curaţi şi sănătoşi, deşi se temeau puţin de oameni. Având în vedere că toţi veniseră pe lume departe de civilizaţie, acest comportament era de înţeles.

Din fericire, situaţia ei dezolantă a fost observată de câţiva turişti şi cu ajutorul unor oameni cu inimă bună, mama-pisică şi adorabilii săi pisoi au fost salvaţi la timp. Zilele lor întunecate erau pe cale să aibă un final fericit. De acum înainte, mama şi puii vor avea mereu un acoperiş deasupra capului.

Urmăriți întreaga salvare în linkul de mai jos (nu uitați să apăsați butonul CC pentru subtitrări):

Clic pentru a viziona pe YouTube

Ţi-a plăcut acest articol?