LiveBiz
Motanul fuge de acasă în fiecare seară pentru a dormi cu vecinii: „A devenit parte din familie”

Motanul fuge de acasă în fiecare seară pentru a dormi cu vecinii: „A devenit parte din familie”

LiveBiz » Animale » Motanul fuge de acasă în fiecare seară pentru a dormi cu vecinii: „A devenit parte din familie”

Pisicile sunt creaturi fascinante – au o independenţă incredibilă şi vor alege adesea locul care li se potriveşte cel mai bine. Acesta este şi cazul lui Tigger, care i-a ales pe vecinii săi John şi Alexa Sanders drept „alternativă” la familia existentă. Acest lucru se petrece în fiecare seară când iese din casă.

Cuplul lasă de obicei uşa deschisă pentru a se bucura de răcoarea nopţii. La începutul lunii august, cei doi tineri au fost plăcut surprinşi să se trezească şi să-l găsească pe Tigger culcat la ei în pat, dormind liniştit. „A intrat de parcă toată casa era a lui”, povesteşte John.

Verificându-i zgarda, au descoperit că pisoiul se numeşte Tigger şi locuieşte alături.

La început, cuplul a găsit ciudat comportamentul motanului, dar nu a durat mult până să-l placă pe Tigger, care, în ciuda faptului că este liber, este foarte prietenos şi afectuos cu ei.

„Din acea noapte, vine aici în fiecare zi”, mărturiseşte John.

„Programul lui Tig este următorul: obişnuieşte să vină în jurul orei 21:00 pentru a-şi petrece noaptea cu noi. Dimineaţa, Alexa îl lasă să plece după micul dejun”, spune John. „Acum, că suntem acasă din cauza pandemiei, el ne vizitează la prânz, după-amiaza şi revine noaptea să doarmă. Există zile în care nu îl vedem, dar acest lucru se întâmplă foarte rar. De obicei îl vedem de două-trei ori pe zi fără excepţie”.

În ciuda faptului că are deja o familie, Tigger a ales locuinţa cuplului Sanders drept cea de-a doua sa casă şi, după toate eforturile iniţiale de a-l face să rămână cu stăpânii „originali”, el insistă să vină să-i vadă pe Alexa şi John în fiecare zi.

„Stăpânii lui spun că îl lasă pe Tig să facă ceea ce vrea – şi se pare că el ne-a ales pe noi”, spune Alexa. „Se pare că sunt fericiţi pentru că ştiu că motanul lor nu cutreieră străzile”.

Ce motan adorabil, nu-i aşa?!

Ţi-a plăcut acest articol?