LiveBiz
Din faţă sau din profil: felul în care îl vezi pe acest bărbat poate dezvălui ceva despre personalitatea ta

Din faţă sau din profil: felul în care îl vezi pe acest bărbat poate dezvălui ceva despre personalitatea ta

LiveBiz » Ştiinţă » Din faţă sau din profil: felul în care îl vezi pe acest bărbat poate dezvălui ceva despre personalitatea ta

Jocurile vizuale şi iluziile optice, pe lângă faptul că ne amuză cu farmecul lor, ne pot pune mintea la încercare. Analizând ce detalii ne atrag cel mai mult atenţia, putem înţelege mai bine modul în care explorăm realitatea şi, prin urmare, care sunt priorităţile noastre.

De această dată vă propunem o iluzie optică destul de simplă, care nu necesită multă observaţie. Este, fără îndoială, chipul unui bărbat, dar care poate fi observat în două moduri diferite. Alegerea pe care o veţi face va dezvălui câte ceva despre personalitatea fiecăruia.

Omul din imagine este orientat din faţă sau din profil?

1 – Dacă vezi că bărbatul este poziţionat frontal, înseamnă că creierul tău se concentrează mult asupra ochilor lui. Acest lucru indică faptul că eşti o persoană directă şi sinceră, mai ales atunci când vine vorba de exprimarea unei păreri, fie ea pozitivă sau negativă.

Eşti deschis(ă) la minte şi îţi place să cunoşti oameni noi, dar uneori intuiţia te avertizează prea devreme cu privire la persoanele negative şi s-ar putea să fii prea dur(ă) pentru că nu-ţi place să fii manipulat(ă).

În general, însă, nu eşti suspicios(oasă) şi afişezi întotdeauna o atitudine pozitivă.

2 – Dacă vezi bărbatul din profil înseamnă că creierul tău se concentrează pe gură şi nas, evitând astfel contactul cu ochii. Ce înseamnă asta? Cu siguranţă te caracterizează o doză bună de timiditate, chiar dacă eşti încrezător(oare) în abilităţile tale.

În general, nu îţi place să fii în centrul atenţiei, ceea ce te face să te simţi în afara zonei de confort atunci când întâlneşti oameni noi. Dar acest lucru are şi aspecte pozitive, deoarece eşti capabil(ă) să legi relaţii mai apropiate şi mai adevărate în loc de prietenii de faţadă.

Ai idei foarte bune, dar ar trebui să încerci să crezi mai mult în tine şi să te impui din când în când!

Ţi-a plăcut acest articol?