LiveBiz
Străbunicul de 105 ani îşi sărută strănepotul nou-născut într-o frumoasă scenă plină de tandreţe

Străbunicul de 105 ani îşi sărută strănepotul nou-născut într-o frumoasă scenă plină de tandreţe

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Străbunicul de 105 ani îşi sărută strănepotul nou-născut într-o frumoasă scenă plină de tandreţe

Există imagini care au puterea să ne spună o mie de lucruri fără a adăuga prea multe cuvinte sau prea multe explicaţii. Vorbim despre toate acele fotografii care au capacitatea de a ne face să ne gândim la aspecte importante ale vieţii şi la oamenii din jurul nostru.

Gândiţi-vă, de exemplu, la trecerea timpului şi la succesiunea generaţiilor. Este uimitor – şi destul de neliniştitor – să ne imaginăm că peste noapte ne vedem bătrâni, la finele unui nou ciclu, cu oameni noi, nevoi noi şi perspective noi.

Probabil la acest lucru s-a gândit şi tatăl micului Easton, în vârstă de numai 5 zile, când i l-a încredinţat bunicului său, un bărbat în vârstă de 105 ani.

Group Zwolak / Youtube

Fotografia descrie o situaţie pe care, din păcate, nu toţi nepoţii sau străbunicii au norocul să o trăiască. James Herald Spring, poreclit „Pop” de familia sa, a avut ocazia minunată de a-l îmbrăţişa pe Easton, strănepotul său.

Group Zwolak / Youtube

Contrastul dintre un străbunic cum este „Pop“ şi un copil ca Easton nu inspiră decât veneraţie şi ne face se ne gândim la timpul care trece cu atâta repeziciune. Străbunicul şi strănepotul se îmbrăţişează fizic şi emoţional într-un videoclip care a devenit viral peste noapte. Noua viaţă înfăţişată de Easton pare să aducă bucurie, forţă şi vitalitate bătrânului James, în ciuda faptului că există o diferenţă de peste un secol între ei.

Group Zwolak / Youtube

Iar relaţia care s-a legat între străbunic şi strănepot este cu adevărat specială: în ciuda vârstei sale şi a dificultăţilor bătrâneţii, James este un străbunic minunat; el îi zâmbeşte şi încearcă să îl facă să simtă cât mai multă afecţiune.

Trecutul şi prezentul, faţă în faţă, într-o uniune sub semnul iubirii, capabilă de a da bucurie, speranţă şi încredere printr-o simplă privire. Sperăm că pentru James, micul Easton poate fi un adevărat remediu pentru tristeţe şi singurătate!

Urmăriţi videoclipul care îl arată pe străbunicul iubitor ţinându-şi strănepotul în braţe:

Ţi-a plăcut acest articol?