LiveBiz
Căţeluşa subnutrită găsită închisă într-o cameră este foarte fericită să-şi revadă eroii

Căţeluşa subnutrită găsită închisă într-o cameră este foarte fericită să-şi revadă eroii

LiveBiz » Animale » Căţeluşa subnutrită găsită închisă într-o cameră este foarte fericită să-şi revadă eroii

Povestea acestei salvări a luat o întorsătură surprinzătoare.

Ofiţerii de poliţie se aflau la poalele Grand Canyon din Pennsylvania pentru a rezolva o situaţie ce implica un atac asupra vieţii şi ordinii publice, în timp ce în aceeaşi locaţie au descoperit un caz de abuz care a înduioşat peste măsură inimile oamenilor legii.

Când departamentul de poliţie şi-a trimis ofiţerii pentru a rezolva un caz de jaf într-o reşedinţă, bărbaţii habar nu aveau ca în paralel se petrecea o fărădelege şi mai dureroasă.

Într-o cameră închisă situată la etajul al doilea al respectivei reşedinţe se afla o căţeluşă dezorientată de foame şi disperare.

Căţeluşa în vârstă de aproximativ 10 săptămâni se numea Miranda.

Bărbaţii nu ştiau de cât timp fusese închisă în acel loc. Dar micul ei corp trăda tratamentul nedrept la care fusese supusă.

Creatura era costelivă şi poliţiştii nu s-au îndoit o secundă ca trebuie să facă tot posibilul să o salveze din acel loc.

Ochii aceia blajini aveau nevoie de ajutor urgent.

Această căţeluşă adorabilă nu era doar slăbită, ci şi anemică. Poliţia a scos-o din cameră şi a transferat-o a doua zi la un cabinet veterinar.

„S-a târât până la ei şi a dat din coadă tot timpul. Unul dintre poliţişti a luat-o la el acasă peste noapte, până când a putut să o aducă la noi a doua zi.” – a declarat medicul veterinar care a îngrijit-o.

La clinica veterinară, medicul a stabilit că Miranda suferea de o infecție cu stafilococ. Cățelușa nu numai că a trebuit să fie hrănită, dar a urmat și un tratament cu antibiotice și a primit vitamine pentru a-și spori imunitatea.

Miranda şi-a finalizat tratamentul la adăpostul „Lawrence County Humane Society”. Dar ofiţerii care au salvat-o din acele condiţii groaznice au fost însărcinaţi să o viziteze constant pentru a-i monitoriza progresul.

Le plăcea foarte mult căţeluşa dulce şi prietenoasă.

O săptămână mai târziu, Miranda a reuşit să mănânce pentru prima dată cu mult calm o porţie normală şi în scurt timp a reuşit să-şi dubleze greutatea.

Cazul a fost mediatizat pe pagina oficială de Facebook adăpostului şi imediat au început să sosească cereri de adopţie din partea iubitorilor de animale din toată ţara. Toată lumea era încântată şi plăcut surprinsă de recuperarea câinelui.

După un timp, căţeluşa care a fost un pas de moarte devenise de nerecunoscut. Acum este atât de frumoasă!

Când s-a înzdrăvenit complet, voluntarii au decis să o dea în adopţie. Aşa cum era de aşteptat, ofiţerii au fost primii care au avut şansa de a o lua acasă.

Deşi cu toţii erau de acord, norocosul care a devenit tatăl său adoptiv este ofiţerul Mark Lewis.

Mark pozează fericit alături de Miranda.

După acel episod amar în care viaţa ei a fost în mare pericol, Miranda are un stăpân iubitor şi responsabil care o îngrijeşte şi îi oferă toată dragostea din lume.

„Imediat mi-am dat seama că vreau să o adopt. Sunt fericit că am putut să o iau acasă. Nu va mai trece niciodată prin acel coşmar. Este cea mai răsfăţată căţeluşă pe care aţi văzut-o vreodată” – mărturiseşte Mark Lewis.

În timp ce Miranda se bucură de compania şi dragostea unei familii adevărate, fostul ei proprietar se confruntă cu justiţia nu doar pentru infracţiunea de furt, ci şi pentru abuzurile asupra câinelui.

„Această persoană va fi judecată în curând şi sper că i se va putea face dreptate Mirandei. Venind dintr-un mediu atât de neprietenos, Miranda a ajuns acum să fie iubită de toată lumea… Este uimitor” – a conchis poliţistul.

Atât justiţia pământească, cât şi cea divină au acţionat de minune în acest caz, deoarece nu numai că fostul proprietar va fi tras la răspundere, dar şi Miranda va trăi fericită până la adânci bătrâneţi.

Sincere mulţumiri acestor oameni minunaţi!

Ţi-a plăcut acest articol?