LiveBiz
O maşină blochează drumul de acces pe proprietatea unui fermier: bărbatul o mută cu motostivuitorul

O maşină blochează drumul de acces pe proprietatea unui fermier: bărbatul o mută cu motostivuitorul

LiveBiz » Poveşti de viaţă » O maşină blochează drumul de acces pe proprietatea unui fermier: bărbatul o mută cu motostivuitorul

Când cineva ne invadează spaţiul, în mod natural ne simţim ameninţaţi. Imaginaţi-vă un fermier care vede doi străini invadându-i proprietatea privată: Robert Hooper, în vârstă de 57 de ani, a recunoscut că s-a speriat când doi tineri au intrat în ferma lui şi, cu maşina lor, i-au blocat drumul de acces la proprietate. Nu era prima dată când fermierul se confruntă cu o intruziune şi întrucât cei doi tineri au refuzat la cererea sa politicoasă să mute maşina, bărbatul a fost nevoit să remedieze situaţia recurgând la o soluţie extremă. Cu ajutorul unui motostivuitor, a răsturnat maşina băieţilor, împingând-o de pe alee.

Robert Hooper nu avea timp de pierdut: ziua tocmai începuse şi urma să fie foarte lungă şi obositoare. Când fermierul a văzut că o maşină îi bloca intrarea pe proprietate, le-a cerut celor doi tineri străini să o mute. Aceştia au refuzat iar Robert, îngrijorat de identitatea celor doi, a preferat să meargă pe drumul său, mutând vehiculul în felul său. „Dacă nu muţi maşina, o voi face eu”, i-a spus Robert tânărului şofer. După răspunsul negativ al acestuia din urmă, a procedat la eliberarea drumului cu motostivuitorul său. Din filmările care au fost postate pe un grup de Facebook, un băiat fără tricou este văzut dând cu piciorul în utilajul lui Robert în timp ce acesta răstoarnă maşina intruşilor. Cu siguranţă proprietarul maşinii a fost vizibil supărat.

De ce s-a comportat Robert în acest mod? Pentru că s-a simţit ameninţat: „M-am gândit: ‘Sunt doi, au jumătate din vârsta mea, nu ştiam ce deţin în materie de arme sau ce sunt capabili să facă. M-am simţit ameninţat.”

De ce nu a ales să apeleze la poliţie? Fermierul a subliniat că de-a lungul timpului s-a confruntat cu 8 intruziuni în fermă sa şi că de fiecare dată poliţiştilor le-a luat ore bune până să poată interveni. De aceea a preferat să acţioneze singur, în ciuda faptului că decizia lui i-a cauzat destul de multe probleme juridice.

Voi ce aţi fi făcut în locul lui Robert?

Ţi-a plăcut acest articol?