LiveBiz
Căţelul nu-şi poate ascunde bucuria când află că va fi adoptat din adăpost

Căţelul nu-şi poate ascunde bucuria când află că va fi adoptat din adăpost

LiveBiz » Animale » Căţelul nu-şi poate ascunde bucuria când află că va fi adoptat din adăpost

Nimănui nu-i place să se simtă neglijat sau abandonat, indiferent dacă este un om sau un animal. Cu toţii vrem să ne simţim iubiţi, îngrijiţi şi protejaţi.

Protagonistul acestei poveşti este un frumos patruped care a fost poreclit de utilizatorii reţelelor de socializare „Nasul inimii”. Acest adorabil căţeluş nu şi-a putut stăpâni bucuria când a aflat că şi-a găsit în sfârşit o nouă casă.

„Nariz de Corazón” este un căţeluş foarte expresiv şi prietenos. Nu îşi ascunde emoţiile din niciun motiv, dar mai ales atunci când vine vorba de o mare bucurie. Adoptarea unui căţeluş este întotdeauna un motiv special pentru a sărbători, iar acest patruped ştie asta prea bine.

În general, animalele care ajung la adăpost sunt fiinţe foarte vulnerabile, deoarece trec prin situaţii dificile. Sarcina personalului centrului nu este una uşoară, toţi concentrându-şi eforturile în direcţia de a-i ajuta să depăşească orice consecinţe sau răni. Acestea nu sunt doar fizice, ci şi emoţionale, în funcţie de experienţa prin care au trebuit să treacă.

Odată ce aceste animale sunt complet reabilitate, centrul le caută o familie care le oferă posibilitatea de a avea o viaţă liniştită şi fericită.

Povestea „Nasului inimii” a captivat sute de oameni pe reţelele de socializare după publicarea unui videoclip care ne arată cum acest căţeluş îşi ia rămas bun de la îngrijitorii săi din adăpost, fiind extrem de nerăbdător să-şi vadă noua casă…

După ce proaspăta sa mamă l-a ales pe el, şi nu pe un altul pentru adopţie, „Nasul inimii” nici că a putut fi mai mulţumit.

A continuat să dea energic din coadă şi s-a agăţat cu nerăbdare de recepţie de parcă s-ar fi grăbit să semneze toate documentele pentru a ieşi rapid cu noua sa familie.

Încă de la publicare, videoclipul a impresionat o mulţime de oameni. Internauţii au decis să-l poreclească „Nasul inimii” din cauza formei speciale pe care nasul său pare să o aibă.

Mulţi au spus că această caracteristică este un semn al inimii mari pe care acest câine trebuie să o aibă.

„Ai fost adoptat, îmi va fi dor de tine!”, a spus managerul centrului şi, după spusele ei, răspunsul căţeluşului a fost un zâmbet de neuitat.

„Nasul inimii” a ajuns să-şi ia rămas bun de la adăpostul care i-a devenit casă temporară, lingând mâinile îngrijitorilor săi şi chiar „dând pumnul” în semn de rămas bun.

Este cu adevărat minunat atunci când un căţeluş îşi găseşte o nouă casă, iar să putem vedea reacţia emoţionantă a blănosului este un motiv de bucurie şi mai mare. O poveste care cu siguranţă merita un final fericit!

Ţi-a plăcut acest articol?