LiveBiz
Bărbatul reuşeşte să să joace cu puii nou-născuţi. Reacţia leoaicei este fantastică

Bărbatul reuşeşte să să joace cu puii nou-născuţi. Reacţia leoaicei este fantastică

LiveBiz » Animale » Bărbatul reuşeşte să să joace cu puii nou-născuţi. Reacţia leoaicei este fantastică

De-a lungul timpului, de când a început să interacţioneze cu leii, îngrijitorul Kevin Richardson a stabilit o legătură specială cu aceste animale. Acest bărbat din Africa de Sud este un specialist în ceea ce priveşte comportamentul animalelor, iar relaţia sa cu leii este atât de surprinzătoare, încât mulţi l-au poreclit „Cel care vorbeşte cu leii”

În videoclipul de mai jos, îl putem vedea pe Kevin petrecând timp cu una dintre leoaicele pe care le are în grijă. Cei doi împărtăşesc în mod clar o legătură puternică.

Observând relaţia celor doi, ne dăm seama că natura este uneori surprinzătoare. Îngrijitorul este foarte ataşat de leoaică, iar blândeţea cu care acesta o tratează o face pe aceasta să-i răspundă cu aceeaşi măsură.

Cu totul surprinzător este ceea ce se întâmplă atunci când Kevin ridică puiul nou-născut. În acest moment vă aşteptaţi ca leoaica să se simtă ameninţată şi îngrijorată, însă ceea ce vedem în aceste imagini ne impresionează profund deoarece acest exemplar are încredere totală în îngrijitorul său.

Leoaica îl primeşte să stea în preajma ei şi atunci când îşi alăptează puii ceea ce întăreşte faptul că are mare încredere în el. Fără să se teamă că puii ei ar avea de suferit, leoaica îi lasă în grija lui Kevin care se joacă adeseori împreună cu aceştia.

Este un videoclip cu totul ieşit din comun care evidenţiază o relaţie specială dintre om şi animal.

Puii cresc pe zi ce trece, iar tatăl – maiestuosul leu – îi priveşte de departe până când va veni vremea ca şi cei mici să alerge alături de el. Până atunci însă, vor mai petrece multe momente adorabile alături de Kevin, iar relaţia dintre el şi leoaică va rămâne cu siguranţă una specială.

Distribuiţi acest videoclip minunat cu cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?