LiveBiz
Un artist îndrăgit se alătură corului pentru a cânta „Silent Night” în biserica goală – Rezultatul îţi dă fiori

Un artist îndrăgit se alătură corului pentru a cânta „Silent Night” în biserica goală – Rezultatul îţi dă fiori

LiveBiz » Muzică » Un artist îndrăgit se alătură corului pentru a cânta „Silent Night” în biserica goală – Rezultatul îţi dă fiori

Toată lumea ştie colindul de Crăciun intitulat „Silent Night”. Îl auzim an de an încă din momentul în care a fost compus, în 1818, aşa că este nevoie de ceva cu totul special pentru asculta o versiune care să se evidenţieze din mulţimea de interpretări.

Iar ceea ce veţi vedea în continuare nu vă va dezamăgi. Este talentul uimitor al celor de la „The Piano Guys”, vocea faimosului Placido Domingo la care se adăugă un cor minunat de copii – o combinaţie perfectă al cărei rezultat îţi face pielea de găină.

La originea acestui cântec emoţionant care a trecut testul timpului stă un poem scris în 1816 de preotul austriac Joseph Mohr.

În Ajunul Crăciunului din 1818, în micul sat alpin Oberndorf din Austria, Joseph Mohr i-a înmânat versurile atât de preţioase prietenului său Franz Gruber Xavier, iar acesta a compus muzica de mare sensibilitate pe fundalul versurilor care transmit în esenţa lor pace şi iubire.

Nu trece niciun an fără ca cineva să nu încerce să-şi pună amprenta asupra acestui cântec clasic şi uneori rezultatul este fantastic.

ThePianoGuys / YouTube

Fără îndoială, cea mai recentă interpretare a acestui cântec este şi una dintre cele mai bune. În orice caz, cu siguranţă este cea mai impresionantă versiune pe care am ascultat-o până acum.

Nici nu se putea să fie altfel atunci când genii precum instrumentiştii de la „The Piano Guys” se alătură unui cor de copii foarte apreciat şi vocii inconfundabile a lui Placido Domingo.

ThePianoGuys / YouTube

Acustica „Catedralei Sfântul Ioan Divinul” din New York a făcut ca vocea celebrului tenor să aibă o rezonanţă cu totul remarcabilă, iar interpretarea sa să fie o adevărată încântare. Vocile de îngeri ale copiilor din cor completează tabloul în mod fascinant şi aduc cu ele magia sărbătorilor de iarnă.

José Plácido Domingo Embil s-a născut la 21 ianuarie 1941 în Madrid, Spania şi este de departe unul dintre cei mai mari tenori din toate timpurile, dar şi un dirijor de mare virtuozitate. Cunoscut pentru apariţiile pe toate scenele mari ale lumii, el a încântat de fiecare dată publicul atât prin virtuozitatea vocii sale inconfundabile, cât şi şi prin calitatea interpretărilor sale dramatice.

ThePianoGuys / YouTube

Colaborarea dintre aceşti mari artişti în mod sigur vă va fermeca. Nu ne credeţi? Vizionaţi videoclipul de mai jos:

Dacă sunteţi de acord cu faptul că acest videoclip este o dovadă incredibilă de talent, împărtăşiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?