LiveBiz
Această benzinărie oferă adăposturi şi haine călduroase câinilor abandonaţi

Această benzinărie oferă adăposturi şi haine călduroase câinilor abandonaţi

LiveBiz » Animale » Această benzinărie oferă adăposturi şi haine călduroase câinilor abandonaţi

Cristiane Renata, o tânără care locuieşte în Americana, São Paulo, făcea plinul la maşină într-o benzinărie din oraşul Campinas în zorii unei zile friguroase când a observat ceva care i-a atras atenţia.

În benzinăria situată pe Avenida São José dos Campos, în Parque São Martinho, erau trei căsuţe dispuse într-un colţ, astfel încât animalele care trăiesc pe străzi să poată dormi şi să se protejeze de frig.

În plus, patrupezii purtau hăinuţe speciale, aveau câte un castron cu apă şi mâncare şi asta a făcut-o pe Renata să simtă o bucurie imensă în inima ei – mai există oameni buni în lume.

Sursa: Portal de Americana

Ea a decis să surprindă câteva cadre pe care le-a împărtăşit ulterior pe reţelele de socializare. „Am fost până la benzinărie înfruntând frigul de duminică dimineaţă, pentru a face plinul la maşină, când am putut vedea dragostea, respectul şi implicarea faţă de animalele care trăiesc pe străzile din apropiere”, a scris Renata.

„Am putut vedea trei câini, toţi cu haine călduroase şi fiecare cu căsuţa lui. Felicitări tuturor celor de la benzinărie”, a scris tânăra într-o postare pe Facebook.

Imagine: Google Maps

Postarea în cauză a oferit un bun exemplu de dragoste care ar trebui urmat şi de alţii – toate animalele merita puţină atenţie şi afecţiune!

Ţi-a plăcut acest articol?