LiveBiz
O tânără îşi împărtăşeşte bucuria că şi-a cumpărat prima casă: „Nu are tencuială, dar măcar e toată a mea”

O tânără îşi împărtăşeşte bucuria că şi-a cumpărat prima casă: „Nu are tencuială, dar măcar e toată a mea”

LiveBiz » Poveşti de viaţă » O tânără îşi împărtăşeşte bucuria că şi-a cumpărat prima casă: „Nu are tencuială, dar măcar e toată a mea”

Mulţi copii la un moment dat îşi doresc propria independenţă şi aspiră să îşi construiască o viaţă proprie, aşa cum au făcut-o şi părinţii lor. În timp ce există multe familii care reuşesc să-şi susţină copiii pe drumul spre independentă, multe altele abia dacă pot asigura strictul necesar.

Pentru mulţi tineri nu este uşor să plece de acasă şi să încerce să trăiască singuri, la fel ca „adevăraţii adulţi”, iar motivul este în principal economic. Analía Barrios, o tânără de 24 de ani, a demonstrat însă că prin muncă asiduă şi angajament constant, visele devin realitate: poate că la început nu este totul perfect, dar încet, încet, toate obiectivele sunt atinse!

Publicată de Analia Barrios pe Marţi, 1 iunie 2021

Analía Barrios şi-a dorit să locuiască singură, ca mulţi alţi tineri, mai ales pentru a nu apăsa pe umerii mamei sale, care avea deja unele dificultăţi financiare. Analia, spre deosebire de alte persoane de vârsta ei, provine dintr-o familie săracă din Paraguay şi locuia cu mama ei într-un loc foarte modest. Pentru a-şi realiza visul, Analia nu numai că a sperat că lucrurile să se schimbe, dar a muncit din greu pentru a-şi duce dorinţele la îndeplinire: timp de 6 ani a muncit şi a economisit, până în ziua în care şi-a putut permite propria casă. Din cale-afară de mândră, ea a postat câteva fotografii pe Facebook, în noua şi modesta ei casă:

„Nu are tencuială, se văd cărămizile şi acoperişul de tablă, dar e casa mea şi nu depind de nimeni”, a scris Analía, adăugând că totul se poate face cu muncă. Noul mobilier va sosi în curând, în paşi mici.

Publicată de Analia Barrios pe Marţi, 1 iunie 2021

Casa ei este încă foarte simplă, dar a fost o realizare pe care tânăra a dus-o la îndeplinire cu onestitate şi determinare iar asta contează cel mai mult. Postarea ei a devenit virală şi a ajuns la mulţi alţi tineri care, la fel ca ea, visează la o casă pentru ei înşişi; mulţi adulţi s-au identificat cu atitudinea sa hotărâtă şi cu povestea sa plină de sacrificiu. Tuturor celor care aspiră să fie independenţi, Analia le transmite să înceapă să economisească din timp şi să nu renunţe niciodată. E greu să nu fi de acord cu aceste cuvinte!

Ţi-a plăcut acest articol?