LiveBiz
Această fotografă talentată a reuşit să surprindă perfect prietenia tandră dintre un câine şi o mică bufniţă

Această fotografă talentată a reuşit să surprindă perfect prietenia tandră dintre un câine şi o mică bufniţă

LiveBiz » Animale » Această fotografă talentată a reuşit să surprindă perfect prietenia tandră dintre un câine şi o mică bufniţă

Poveştile despre prietenii născute între necuvântătoarele ce aparţin unor specii diferite nu este ceva neobişnuit. Este pur şi simplu o chestiune de afecţiune, loialitate şi distracţie: valori pure, cărora animalele le pot acorda o mare importanţă, fără a se baza prea mult pe ceea ce le deosebeşte.

Se spune adesea despre câini că sunt cei mai buni prieteni ai omului, dar se pare că un câine poate fi şi cel mai bun prieten al unei mici bufniţe. Faceţi cunoştinţă cu o incredibilă pereche de prieteni inseparabili: Ingo, câinele şi adorabila bufniţă Poldi.

Ingo este un Malinois Belgian destul de mare şi este ciudat să vezi că acest câine a stabilit o legătură uimitoare cu o pasăre sălbatică precum Poldi – şi acest lucru destul de repede.

Tanja Brandt

Fotografa şi artista de origine germană Tanja Brandt a tras mii de cadre incredibile cu Ingo şi Poldi, punând la dispoziţia tuturor această prietenie inimaginabilă.

Poldi are doar un an şi fotografa descrie relaţia celor doi drept una „protector-protejat”.

Tanja Brandt

Ingo vrea întotdeauna să fie în apropierea lui Poldi şi îi oferă toată dragostea şi protecţia sa. Poldi „nu ştie să trăiască liberă”, potrivit lui Brandt.

Poldi este ceva mai vulnerabilă decât fraţii şi surorile sale. A eclozat două zile mai târziu decât celelalte înaripate şi este destul de mică în comparaţie cu alte bufniţe.

Pe scurt, avea nevoie de mai multă atenţie şi îngrijire decât ceilalţi. Aceasta este în contrast puternic cu Ingo, care are experienţă în a proteja alte vieţuitoare. Ciobănescul Belgian provine dintr-o familie de câini de poliţie şi a avut cu siguranţă momentele lui dificile de-a lungul vieţii.

Tanja Brandt

„Se respectă reciproc şi se înţeleg de minune”, a scris Tanja pe site-ul ei.

Poate că Ingo este cel mai protector dintre cei doi, dar din fotografii reiese clar faptul că bufniţei Poldi îi place la rândul ei să aibă grijă de bunul său prieten cu patru picioare.

Tanja Brandt

Femeia a urmat un curs de fotografie pentru începători în urmă cu 4 ani şi iubeşte animalele de când se ştie. Este deosebit de dornică să pozeze căni şi păsări de pradă. Cu alte cuvinte, Ingo şi Poldi nu sunt doar două creaturi perfecte una pentru cealaltă, ci şi pentru Tanja.

Tanja Brandt

De asemenea, ea are grijă şi de alte păsări, cum ar fi şoimi, ulii şi alte câteva bufniţe. Chiar dacă Tanja a poreclit bufniţa „Poldi”, numele ei complet este „Napoleon”.

Tanja Brandt

Tanja postează periodic actualizări despre Ingo, Poldi şi familiile lor pe site-ul ei şi pe contul său de Instagram. Toate imaginile sunt cu adevărat uimitoare şi unice.

Tanja Brandt
Tanja Brandt
Tanja Brandt
Tanja Brandt
Tanja Brandt

Puteţi vedea că Poldi se întinde mereu către Ingo pentru a-i fi foarte aproape. Tanja a surprins câteva momente frumoase, vesele şi absolut emoţionante petrecute între cei doi şi este o adevărată încântare să-i poţi privi.

Tanja Brandt
Tanja Brandt

Desigur, Ingo şi Poldi îşi trăiesc vieţile separat, dar cei mai buni prieteni se întâlnesc destul de des, iar Tanja este întotdeauna aproape pentru a surprinde cele mai frumoase momente cu aparatul său foto.

Ţi-a plăcut acest articol?