LiveBiz
Câinele nevinovat îşi ţine jucăria preferată în gură în timp ce aşteaptă să fie eutanasiat

Câinele nevinovat îşi ţine jucăria preferată în gură în timp ce aşteaptă să fie eutanasiat

LiveBiz » Animale » Câinele nevinovat îşi ţine jucăria preferată în gură în timp ce aşteaptă să fie eutanasiat

Hank este un patruped din rasa PitBull, care ajunsese într-un adăpost din Brooklin, New York, aşteptându-şi crudul sfârşit. Bietul animal avea clipele numărate, întrucât se apropia data la care urma să fie sacrificat. Din păcate, aceasta este realitatea cu care se confruntă mulţi câini în întreaga lume.

În Statele Unite, când adăposturile sunt supraaglomerate, cea mai simplă soluţie este eutanasierea. Acest lucru se întâmplă foarte des, chiar dacă prietenii noştri cu patru picioare sunt perfect sănătoşi. Şi Hank era unul dintre câinii care trebuiau să facă loc altora…

Cu toate acestea, încercând toate posibilităţile pentru a-i salva viaţa, câţiva voluntari au creat o pagină de Facebook, astfel încât PitBull-ul să poată fi adoptat cât mai curând posibil.

Imagine: Facebook / Julie Carner

Hank este un câine prietenos şi iubitor, care îşi doreşte toată atenţia din lume. Din păcate, există multe prejudecăţi în jurul acestei rase, dar câinele nu a renunţat niciodată să fie docil şi afectuos. Viitorul său era sumbru, dar de îndată ce câţiva oameni potriviţi au intrat în viaţa lui, bietul Hank a întrezărit o rază de speranţă.

Urmăriţi videoclipul pentru a-l vedea pe Hank în acţiune:

Din fericire, după multe eforturi şi postări care îi spuneau povestea tristă, PitBull-ul şi-a găsit o casă iubitoare, chiar înainte de a fi eutanasiat. O veste minunată, care ne umple inimile de bucurie! Povestea lui Hank este dovada vie a faptului că nu ar trebui niciodată să renunţăm în faţă dificultăţilor vieţii, iar el este un exemplu excelent pentru noi toţi.

Vă invităm să-l urmăriţi pe Hank în primele sale momente de libertate:

 

Check out Hank! He’s spending his first night with his new family ❤ Many thanks to Sav-a-Bull for making this wonderful connection! #ItTakesACity #adoptdontshop #nycacc #hank #pitbullsofinstagram

Posted by Animal Care Centers of NYC (ACC) on Friday, March 24, 2017

Ţi-a plăcut acest articol?