LiveBiz
Vaca gestantă, disperată să-şi salveze puiul, sare din camion în drum spre abator

Vaca gestantă, disperată să-şi salveze puiul, sare din camion în drum spre abator

LiveBiz » Animale » Vaca gestantă, disperată să-şi salveze puiul, sare din camion în drum spre abator

Protagonista acestei întâmplări este Brianna, o văcuţă ce era gestantă când a fost înghesuită alături de celelalte surate ale sale într-un camion al cărui singur scop era să le transporte către abator.

Simţea că destinaţia finală va însemna sfârşitul jocului pentru ea şi puiul său, aşa că a recurs la un gest disperat şi a sărit din camionul aflat în mişcare, aterizând direct în mijlocul carosabilului aglomerat.

Brianna s-a ridicat şi a început să alerge dezorientată printre maşini, căutând ajutor. Când poliţia a găsit-o şi a făcut cordon în jurul ei, văcuţa a fost confuză din cauza luminilor şi agitaţiei şi a refuzat să coopereze. Mai târziu, câţiva ofiţeri de la Protecţia Animalelor reuşesc să o calmeze şi o transportă la adăpostul Skylands Animal Sanctuary And Rescue situat în Wantage, New Jersey.

Iniţial, nimeni nu ştia despre sarcina Briannei. Când veterinarul de la adăpost a descoperit acest lucru, s-a arătat extrem de îngrijorat de starea de sănătate a puiului. Brianna suferise multe răni în urma căderii din camion. Erau şanse mari să apară complicaţii în timpul travaliului.

Spre uimirea veterinarului, Brianna a intrat în travaliu la două zile de la salvare şi a adus pe lume o viţeluşă perfect sănătoasă, pe nume Winter! Adăpostul consideră venirea pe lume a lui Winter un miracol şi a oferit asigurări că viţeluşa nu va fi niciodată despărţită de mama ei.

O mulţime de oameni au fost uimiţi de determinarea Briannei şi de dorinţa ei de a-şi proteja puiul în ciuda tuturor vicisitudinilor. Le dorim o viaţă lungă şi fericită!

Pentru a vedea cum Brianna a „fentat” soarta şi a luptat din toate puterile ei pentru a cere ajutor în trafic, urmăriţi videoclipul de mai jos!

Ţi-a plăcut acest articol?