LiveBiz
Iapa neglijată întâlneşte un „înger” care îi transformă viaţa

Iapa neglijată întâlneşte un „înger” care îi transformă viaţa

LiveBiz » Animale » Iapa neglijată întâlneşte un „înger” care îi transformă viaţa

Cu fiecare zi care trece, trebuie să depăşim diferite obstacole din viaţa noastră. Cu toate acestea, nu suntem singurii care se confruntă cu această realitate crudă. Şi animalele pot suferi din cauza stăpânilor abuzivi şi lipsiţi de scrupule. Aşa a fost şi cazul lui Dani şi Shay…

Dani a avut o copilărie dificilă şi a dezvoltat o gravă tulburare de personalitate. Se străduia să-şi găsească speranţa şi de multe ori se întreba care este sensul vieţii. „Obişnuiam să am o mulţime de gânduri sinucigaşe”, povesteşte Dani. „Mă măcinau şi ajunseseră să-mi controleze viaţa”.

Shay este o iapă care a fost grav neglijată şi care îşi pierduse încrederea orice fiinţă umană. „Cred că au abandonat-o într-un câmp. Era într-o stare foarte proastă”, a explicat Dani.

imagine: dani_and_shay / Instagram

Duo-ul a stabilit o legătură imediată

Dani a cunoscut iapa maiestuoasă şi a fost dragostea la prima vedere! „Am un motiv să mă ridic dimineaţă din pat. Din acel moment viaţa mea s-a schimbat total.” Shay iubeşte să o urmeze pe femeie oriunde merge, ca un căţeluş.

De asemenea, îi place să se alinte cu Dani, lucru pe care nu-l vedem prea des la cai.

This Horse And Her Mom Saved Each Other’s Lives

This woman has borderline personality disorder, and just being alive was a struggle before she adopted a neglected horse named Shay. Today on Soulmates, watch how Shay learned to trust with the help of her devoted mom — and gave her a reason to love every day they spend together 😍

Publicată de Soulmates pe Duminică, 5 august 2018

Acum Dani şi Shay sunt de nedespărţit, iar trecuturile lor dificile au contribuit la stabilirea unei legături mai puternice decât majoritatea relațiilor om-animal.

Ţi-a plăcut acest articol?