LiveBiz
Chiriaşii se mută şi lasă casa plină de deşeuri: proprietarul le descarcă în faţa noii lor locuinţe

Chiriaşii se mută şi lasă casa plină de deşeuri: proprietarul le descarcă în faţa noii lor locuinţe

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Chiriaşii se mută şi lasă casa plină de deşeuri: proprietarul le descarcă în faţa noii lor locuinţe

Dacă aţi trecut vreodată prin experienţa de închiria un apartament şi nu aţi avut nicio problemă cu chiriaşii, sunteţi cu siguranţă o persoană foarte norocoasă: ar trebui să vă întâlniţi cu acest proprietar din nordul Franţei care a decis să se răzbune pe chiriaşii săi lipsiţi de respect care au părăsit casa lăsând în urma lor tot felul de gunoaie, murdărie şi resturi menajere. Din acest motiv omul nu a avut de ales decât să acţioneze într-un mod destul de drastic!

Publicată de Thomas Ravaux pe Vineri, 1 iunie 2018

Proprietarul Thomas Ravaux închiriase un apartament unei familii de cinci persoane ; această familie, însă, era restantă cu plăţile de 14 luni; venise timpul să meargă să-i facă o vizită pentru a solicita banii care nu fuseseră încă achitaţi şi, în momentul în care a trecut pragul apartamentului, a rămas fără cuvinte în faţa unui tablou greu de imaginat pe care îl avea în faţa ochilor…

Publicată de Thomas Ravaux pe Vineri, 1 iunie 2018

Cei cinci chiriaşi nu numai că părăsiseră apartamentul de mult timp (acest lucru explicând de ce nu mai răspundeau la telefon şi de ce datoriile ajunseseră la o sumă considerabilă), ci lăsaseră casa în condiţii insalubre: peste tot era mizerie, miros urât în aer, iar gunoiul pusese stăpânire pe fiecare cameră din casă.

Un scenariu practic apocaliptic şi ruşinos pe care Thomas nu a ezitat să îl documenteze şi să publice fotografiile pe profilul său de Facebook, condamnând public problema cu care se confrunta.

Publicată de Thomas Ravaux pe Vineri, 1 iunie 2018

Răzbunarea lui Thomas, însă, abia începuse: nu numai că a făcut tot posibilul să identifice noua locuinţă în care se mutase această familie, dar a adunat tot gunoiul pe care îl lăsaseră în apartamentul anterior şi a decis să-l descarce fix în faţa uşii lor.!

Publicată de Thomas Ravaux pe Vineri, 1 iunie 2018

Pentru a pune în aplicare acest plan elaborat, Thomas a angajat o basculantă şi a descărcat acel munte de mizerie şi obiecte inutile în faţa uşii foştilor chiriaşi. O scenă care pare desprinsă dintr-un film de benzi desenate, dar care a fost filmată prompt şi apoi publicată de Thomas Ravaux pe reţelele sociale:

 

Publicată de Thomas Ravaux pe Marţi, 5 iunie 2018

Mulţi au fost aceia care au aplaudat gestul „extrem” al lui Thomas şi au condamnat comportamentul cu adevărat reprobabil al acestei familii: dar se poate lăsa un apartament într-un asemenea hal? Şi câtă lipsă de bun simţ să ai?

Cum aţi fi reacţionat dacă aţi fi fost în locul lui Thomas?

Ţi-a plăcut acest articol?