LiveBiz
Disperat şi cu inima frântă, câinele hoinăreşte în fiecare zi pe străzi după proprietarul care a murit

Disperat şi cu inima frântă, câinele hoinăreşte în fiecare zi pe străzi după proprietarul care a murit

LiveBiz » Animale » Disperat şi cu inima frântă, câinele hoinăreşte în fiecare zi pe străzi după proprietarul care a murit

Este greu să te gândeşti la ce-ţi rezervă viitorul când eşti încă tânăr şi sănătos. Dar evenimentele se întâmplă pe neaşteptate şi nimic nu este garantat. La fel s-a întâmplat şi în cazul unui tânăr proprietar de câine, care a murit brusc şi nimeni nu s-a gândit să facă vreun aranjament pentru îngrijirea patrupedului său.

Câinele a rămas captiv în interiorul apartamentului până când proprietarul clădirii a deschis uşa. Câinele a fugit disperat să-şi caute proprietarul şi a ajuns rapid să hoinărească pe străzi, fără mâncare sau adăpost.

SBS TV

Din acel moment, sănătatea lui a început să se deterioreze rapid. Bietul câine a fost atacat de paraziţi şi scabie. Era murdar, flămând şi singur. Îşi scărpina pielea iritată fără încetare.

SBS TV

Când un medic veterinar l-a văzut pe fereastră, întreaga scenă i-a frânt inima. Câinele cu siguranţă avea mare nevoie de ajutor, dar putea el să-l captureze şi să-l aducă în clinică?

SBS TV

Exact cum bănuia, câinele s-a speriat şi a fugit. Malnutrit şi bolnav, câinele confuz s-a aşezat în mijlocul unui drum aglomerat. Veterinarul a apelat la o echipă de voluntari pe care i-a rugat să ajungă cât mai repede înainte ca patrupedul să fie lovit de vreo maşină.

SBS TV

La un moment dat, câinele observă salvatorii venind spre el şi încearcă să scape, fugind şi ascunzându-se într-un garaj.

SBS TV

Dar odată ajuns în acel spaţiu îngust, patrupedul este încolţit. Deşi toţi încearcă să-l facă să înţeleagă că sunt acolo pentru a-l salva, câinele este extrem de speriat şi tremură de frică.

SBS TV

Odată transportat la clinica veterinară, câinele este scos din cuşcă şi medicul poate vedea că este infestat cu purici pe tot corpul. De asemenea, testul de dirofilarioză se dovedeşte a fi pozitiv. Bietul animal!

SBS TV

Primul pas a fost să-i acorde primul ajutor pentru a-l scăpa de purici. A fost tuns şi i s-au administrat medicamente topice şi orale. Veterinarul a asigurat salvatorii că va face tot ce este posibil pentru a-l însănătoşi, după care va fi sterilizat şi pregătit pentru adopţie.

SBS TV

Veterinarul se gândeşte şi la o familie! Ce veste minunată! Câinele este pregătit să înceapă o nouă viaţă. Îşi va aminti mereu de fostul său proprietar, dar există destul loc în inima sa mare pentru ceea ce va experimenta de acum înainte.

SBS TV

Aflaţi mai multe detalii despre uimitoarea salvare a acestui câine în videoclipul de mai jos!

Distribuiţi această poveste emoţionantă cu prietenii şi familia!