LiveBiz
Tânăra „ascunde” câinele făcându-l să pară un nou-născut pentru a-l duce să-şi vadă bunica în spital

Tânăra „ascunde” câinele făcându-l să pară un nou-născut pentru a-l duce să-şi vadă bunica în spital

LiveBiz » Animale » Tânăra „ascunde” câinele făcându-l să pară un nou-născut pentru a-l duce să-şi vadă bunica în spital

Uneori, pentru a oferi un zâmbet oamenilor pe care îi iubim cel mai mult, este suficient să îi lăsăm să petreacă puţin timp cu o pisică sau un câine, în compania afecţiunii lor de neînlocuit. Un lucru pe care Shelby Hennick, o tehniciană veterinară din California, îl ştie foarte bine. Tânăra a depus toate eforturile pentru a-i duce câine mult iubit de 13 ani bunicii sale, internată într-o rezervă în spital. Cum a reuşit? „Ascunzând” câinele sub o păturică şi prefăcându-se că este un copil nou-născut!

În ciuda faptului că spitalul admite vizitele animalelor de companie, Shelby nu a avut toate hârtiile animalului cu ea, aşa că a decis să intre în spital ascunzând-o pe micuţa Patsy sub o păturică moale, făcându-i pe toţi să creadă că ţine în braţe un bebeluş adormit. Şi a reuşit!

imagine: Shelby Hennick / Twitter

Niciuna dintre asistente nu a observat nimic ciudat, aşa că Shelby a reuşit să intre împreună cu căţeluşa în rezerva în care bunica era internată şi care a fost cu adevărat surprinsă să o vadă pe iubita ei Patsy sub acea păturică!

Câinele de 13 ani s-a urcat pe patul de spital şi a copleşit-o cu alinturi şi sărutări…

imagine: Shelby Hennick / Twitter

Bunica lui Shelby a fost în cele din urmă externată şi s-a întors acasă alături de câinele ei iubit. Nepoata este mai mult decât sigură că vizita şi căţeluşa Patsy au ajutat-o ​​să se simtă mult, mult mai bine!

imagine: Shelby Hennick / Twitter

„Mă bucur că am reuşit să ne furişăm fără ca cineva să observe!” – mărturiseşte Shelby. „Aş face-o din nou şi nu datorită atenţiei pe care o primesc acum din partea mass-media, ci pentru că ştiu că le-am făcut amândurora o bucurie, atât bunicii mele, cât şi căţeluşei!”

Felicitări pentru gestul curajos şi iubitor faţă de bunica ta, dragă Shelby!

Ţi-a plăcut acest articol?