LiveBiz
Hollywood-ul a încercat să o distrugă pe Sandra Bullock. Acum, răspunsul ei este aplaudat de o lume întreagă

Hollywood-ul a încercat să o distrugă pe Sandra Bullock. Acum, răspunsul ei este aplaudat de o lume întreagă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Hollywood-ul a încercat să o distrugă pe Sandra Bullock. Acum, răspunsul ei este aplaudat de o lume întreagă

Mulţi oameni consideră că mamele adoptive nu sunt „adevărate mame”. Sandra Bullock a fost îndelung criticată pentru că l-a adoptat pe fiul ei, Louis. De această dată, actriţa nu a rămas indiferentă şi a decis să le dea o lecţie tuturor acelora care au încercat să o rănească.

Nu este deloc uşor să fii o celebritate la Hollywood. Actorii şi actriţele primesc tot felul de critici şi sfaturi despre cum să-şi trăiască viaţa. Dar Sandra Bullock a fost afectată de comentariile negative despre adopţie şi, în cele din urmă, a spus oamenilor ce avea de spus într-un mod pertinent, dar foarte politicos.

Flickr

Actriţa a obosit să i se pună tot felul de etichetele. De când îl are pe Louis, aude mereu că acesta nu este “fiul ei” deoarece a fost adoptat. În plus, revistele şi presa de la Hollywood au titrat mereu că Sandra Bullock este doar mamă adoptivă şi niciodată nu i-au spus simplu mamă.

Talentata actriţă a decis să le închidă gura acestor oameni, cu gândurile ei înţelepte şi oneste!

PacificCoastNews

„M-am săturat să aud de la toată lumea că nu e fiul meu, că nu e sânge din sângele meu. Că eu sunt ceea ce noi numim ‘mamă adoptivă’. Sunt mamă. Nu am nevoie de alte etichete sau titluri. Ştiu că l-am adoptat şi sunt mândră de asta. Poate că nu are ochii mei, poate că nu are zâmbetul meu, poate că nu are culoarea pielii mele, dar are toată inima mea.

O mamă este o persoană care creşte, iubeşte şi educă un copil. Nu contează dacă are acelaşi sânge sau nu. Îmi ţin fiul în braţele şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că mi l-a ales pe el.”

Sandra Bullock a reuşit să oprească toate criticile fără a ofensa pe nimeni – Mulţumim pentru că ai luat atitudine despre un subiect atât de important şi neînţeles cum este adopţia. Nu ar trebui să fie niciodată minimizată pentru că este un dar minunat, frumos şi de nedescris, atât pentru copil, cât şi pentru cei care îi vor purta de grijă întreaga viaţă.

Distribuiţi dacă credeţi că atitudinea actriţei a fost întemeiată şi necesară!

Ţi-a plăcut acest articol?