LiveBiz
Bărbatul descoperă că fusese imortalizat într-o fotografie de-a soţiei lui făcută cu 11 ani înainte de a o întâlni

Bărbatul descoperă că fusese imortalizat într-o fotografie de-a soţiei lui făcută cu 11 ani înainte de a o întâlni

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Bărbatul descoperă că fusese imortalizat într-o fotografie de-a soţiei lui făcută cu 11 ani înainte de a o întâlni

Credeţi în soartă? Sunt cei care cred cu fermitate că totul este deja scris şi că viaţa nu este altceva decât punerea în scenă a unui scenariu şi alţii care, dimpotrivă, neagă existenţa acesteia. Indiferent de felul în care vă raportaţi la acest lucru, uneori e greu de crezut că nu există destin în viaţă.

Întâmplarea care i s-a petrecut unui cuplu tânăr ar putea fi dovada vie că unele lucruri în viaţă sunt predestinate: cei doi au descoperit că erau amândoi prezenţi într-o fotografie imortalizată cu 11 ani înainte ca ei să se cunoască şi să formeze o familie.

imagine: Weibo / Channelnewsasia.com

Domnul Ye şi doamna Xue s-au căsătorit în 2011 şi la scurt timp au devenit părinţii a două fetiţe adorabile. Dar poate că dragostea lor fusese pecetluită chiar înainte ca ochii lor să se întâlnească pentru prima dată.

Într-o zi, tânăra familie a mers în vizită acasă la mama fetei să vadă dacă micuţele semănau mai mult cu mama sau cu tatăl lor când erau mai mici: bunica a deschis cutia cu amintiri şi a început să le parcurgă una câte una.

imagine: Weibo / Channelnewsasia.com

O fotografie în special a atras atenţia tuturor: era cu doamna Xue la poalele unui monument celebru din China. Văzând fotografia, domnul Ye şi-a amintit că şi el fusese în acelaşi loc cu ani în urmă, în Piaţa 4 Mai din Qingdao, unde a pozat într-o ipostază asemănătoare cu cea a bărbatului ce se vedea în depărtare în spatele ei.

O privire mai atentă a scos la iveală că bărbatul din fundal era într-adevăr chiar el, iar după verificarea încrucişată a informaţiilor, totul a devenit şi mai clar: cu 11 ani înainte ca cuplul să se îndrăgostească, cei doi tineri fuseseră deja imortalizaţi împreună într-o fotografie.

imagine: Weibo / Channelnewsasia.com

Este clar că această descoperire i-a făcut pe toţi euforici, având în vedere că mai mult de un miliard de oameni trăiesc în China şi că o astfel de coincidenţă este aproape imposibilă !

Dacă nici asta nu este mâna destinului, atunci spuneţi voi ce este!

Sursa: channelnewsasia.com

Ţi-a plăcut acest articol?