LiveBiz
Acest bărbat nu voia câini în casă: acum îşi pune Labradorul în pat în fiecare seară, ca şi cum ar fi copilul lui

Acest bărbat nu voia câini în casă: acum îşi pune Labradorul în pat în fiecare seară, ca şi cum ar fi copilul lui

LiveBiz » Animale » Acest bărbat nu voia câini în casă: acum îşi pune Labradorul în pat în fiecare seară, ca şi cum ar fi copilul lui

Să nu-ţi placă pur şi simplu animalele de companie nu este cu siguranţă o infracţiune. Există persoane care nu apreciază compania câinilor şi pisicilor, şi oameni care nu pot trăi fără ele. La jumătatea distanţei dintre aceste două categorii de indivizi, sunt cei care îşi adoră prietenii cu patru picioare, doar că încă nu ştiu asta.

Este o chestiune de timp şi de cunoaştere. Odată ce aceste creaturi blânde ajung să facă parte din familie, ele au capacitatea de a cuceri pe oricine şi devin de neînlocuit. Omul despre care urmează să vă povestim este un exemplu perfect în acest sens.

Imagine: Alice Garrido Gallardo

Ce s-a întâmplat în casa lui Alice Garrido Gallardo dovedeşte că dragostea faţă de animale se poate întâmpla… pas cu pas. În trecut, familia a mai avut un câine, dar din păcate a murit. Îi era dor de prietenul ei cu blană şi cumva tânăra devenise nostalgică să aibă alături un căţeluş.

Într-o zi, a dat peste un frumos Labrador abandonat pe stradă. S-a îndrăgostit imediat de el, l-a luat cu ea acasă şi i-a pus numele Jean Grey. De la început a fost dificil să-l facă pe tatăl ei să-l accepte pe noul venit.

Imagine: Alice Garrido Gallardo

Primele zile au fost cele mai grele. Bărbatul a ignorat câinele sau mai bine zis, a refuzat să-l vadă lângă el. Cu timpul, însă, lucrurile au luat o turnură neaşteptată. Încetul cu încetul, blândeţea lui Jean Grey a ajuns la inima tatălui dur. De atunci, cei doi au devenit foarte apropiaţi şi împart o rutină tandră în fiecare seară când câinele merge la culcare. Bărbatul aşteaptă ca Jean Grey să se aşeze pe canapeaua lui preferată, apoi îl acoperă cu o pătură, iar pe perna de lângă îi aşază jucăria lui preferată.

Imagine: Alice Garrido Gallardo / TikTok

Alice a surprins întreaga scenă într-un videoclip pe care l-a încărcat pe TikTok. În videoclipul, vizionat, distribuit şi apreciat de mulţi utilizatori de internet, îl putem vedea pe frumosul câine urmărindu-şi cu afecţiune stăpânul care finalizează toate etapele micului său ritual. El aşteaptă cu răbdare şi abia după ce bărbatul i-a pus jucăria preferată alături, îşi aşază capul pe pernă ca să doarmă.

Dacă mai era nevoie, acest tandru episod arată că dragostea poate face orice. Poate schimba oamenii şi îi poate face să-şi descopere calităţi şi obiceiuri ascunse pe care nu şi le-ar fi imaginat niciodată.

Ţi-a plăcut acest articol?