LiveBiz
Bunicul merge în fiecare zi la o casă abandonată doar pentru a hrăni o biată pisică

Bunicul merge în fiecare zi la o casă abandonată doar pentru a hrăni o biată pisică

LiveBiz » Animale » Bunicul merge în fiecare zi la o casă abandonată doar pentru a hrăni o biată pisică

Persoanele în etate, asemeni animalelor abandonate, din păcate devin adesea cele mai vulnerabile şi uitate fiinţe din societate. De multe ori trebuie să se resemneze, aşteptând ca misiunea lor să se împlinească în această lume. Între timp, încearcă să supravieţuiască cât de bine pot.

Cu toate acestea, uneori întâlnim bunici, care, în ciuda limitărilor fizice, a bolilor şi sărăciei, nu îşi lăsa niciodată deoparte latura cea mai sensibilă şi umanitară, în special faţă de cei mai nevoiaşi.

Acest bunic a fost surprins făcând cel mai emoţionant gest.

Videoclipul care a devenit viral pe reţelele de socializare, în principal pe TikTok, a ajuns la milioane de vizualizări.

Imaginile au fost surprinse în Insulele Canare, Spania, iar protagonistul este un biet bunic sărac care abia poate merge, dar acesta nu este un obstacol în calea misiunii sale: aceea de a vizita o pisică ce locuieşte într-o casă abandonată pentru a o hrăni.

De când a aflat despre situaţia animalului abandonat, bărbatul nu a putut rămâne indiferent şi nu a ezitat să intervină în limitele posibilităţilor sale.

Judecând după imaginile filmate, pisicuţa nu are nimic pe această lume şi nimeni nu poate garanta că se poate descurca singură. Aşadar, deşi îi este foarte greu să meargă, bunicul vine de departe să facă ceva pentru a-i asigura un minim de hrană şi a-i ţine puţin de urât.

Ştie că dacă o lăsa singură, pisica ar putea muri de foame.

În filmare puteți vedea cum bunicul se deplasează încet cu ajutorul unui baston, până în dreptul unei porţi. Atunci apare cea mai bună prietenă a sa cu blană. Cu siguranţă felina abia aşteaptă acest moment.

Bătrânul pune câteva bobiţe pentru pisică într-un fel castron de plastic, lucru pentru care felina îi este foarte recunoscătoare.

Bunicul face un mare efort să se aplece pentru a-i pune apă şi hrană prietenei sale; un moment care înduioşează pe oricine!

Vecinii spun că îl văd pe bărbat în fiecare dimineaţă la poarta casei părăsite unde îl aşteaptă prietena sa credincioasă.

Înainte de a pleca, bărbatul aşază alte recipiente, astfel încât pisica să aibă suficientă apă şi să nu se deshidrateze.

Acesta este videoclipul care care a impresionat o mulţime de utilizatori de internet:

Desigur, nu este nevoie de mulţi bani pentru a produce o schimbare pentru fiinţele aflate în nevoie. Uneori, cei care dau cel mai mult sunt cei care au cel mai puţin şi, de multe ori, preferă să-şi păstreze anonimatul.

Bărbatul se îndepărtează încet după cel mai frumos gest de dragoste.

Sperăm că acest videoclip va ajunge chiar şi la persoanele potrivite care pot oferi o mână de ajutor bunicului şi, de asemenea, pot schimba viaţa acelei străzi. Adevărul este că poţi face atât de multe, cu atât de puţin!

Ţi-a plăcut acest articol?