LiveBiz
Fetiţa invadează spaţiul personal al câinelui pentru a-l pupa, provocând o reacţie pe care nici măcar tatăl nu o anticipase

Fetiţa invadează spaţiul personal al câinelui pentru a-l pupa, provocând o reacţie pe care nici măcar tatăl nu o anticipase

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Fetiţa invadează spaţiul personal al câinelui pentru a-l pupa, provocând o reacţie pe care nici măcar tatăl nu o anticipase

Este important să fim mereu atenţi când avem atât copii mici, cât şi câini sub acelaşi acoperiş.

Ar trebui să fim şi mai precauţi atunci când copilul se apropie de animal, pentru că indiferent de cât de multă încredere avem în animalele de companie, acestea pot fi imprevizibile.

Totuşi, o reacţie greşită a unui câine pe care îl iubim şi preţuim este o raritate, deoarece patrupedul rămâne loial familiei şi are un instinct de protecţie faţă de cei mici.

Micuţa Quinn, din San Antonio, Texas, îl adoră pe Larry, câinele Ciobănesc Alb Elveţian al familiei şi a topit inimile tuturor după ce a fost surprinsă pe cameră în timp ce-i oferă o mulţime de pupici.

Dar partea cea mai bună abia acum urmează şi poate fi văzută în reacţia câinelui, care este pur şi simplu adorabil.

YouTube

Fetiţa nu este suficient de mare pentru a vorbi, drept urmare comunica prin intermediul gesturilor, mimicii sau al sunetelor nearticulate.

Potrivit unui mesaj publicat pe YouTube, câinele Larry are cu 9 luni mai mult decât Quinn şi s-a ataşat de ea imediat după ce părinţii săi au adus-o acasă de la maternitate.

Acum, Quinn doreşte să-i arate lui Larry toată dragostea ei şi îl copleşeşte cu mulţi pupici pe nas.

Larry pare indiferent la început, dar apoi se ridică şi reacţionează într-un mod care o face pe Quinn să strige de bucurie.

YouTube

Din fericire, tatăl a fost acolo pentru a surprinde momentul adorabil pe cameră, iar acum imaginile au devenit virale.

Urmăriţi întreaga scenă în videoclipul de mai jos şi veţi înţelege de ce:

Distribuiţi această poveste pentru a aduce un zâmbet tuturor celor care iubesc copiii şi animalele!

Ţi-a plăcut acest articol?