LiveBiz
Fetiţa educată îl întreabă pe paznicul de la aeroport dacă poate merge să-şi sărute mătuşa care se îmbarcă

Fetiţa educată îl întreabă pe paznicul de la aeroport dacă poate merge să-şi sărute mătuşa care se îmbarcă

LiveBiz » Familie » Fetiţa educată îl întreabă pe paznicul de la aeroport dacă poate merge să-şi sărute mătuşa care se îmbarcă

Copiii sunt adesea capabili să ne surprindă cu gesturile lor afectuoase, naive şi pline de sinceritate. Este imposibil să rezistăm spontaneităţii lor în anumite ocazii!

Este şi cazul unui paznic de la aeroport care nu a avut curajul să oprească o fetiţă care l-a întrebat foarte politicos dacă poate alerga după mătuşa ei care urma să se îmbarce.

Fetiţa a vrut să-şi sărute iubita mătuşă pentru ultima oară înainte ca aceasta să se îndrepte către avion. Paznicul de la Aeroportul Internaţional Hamad din Qatar i-a dat permisiunea fetiţei, care a fugit imediat după mătuşa ei.

Scena a fost incredibil de tandră şi cineva – probabil mama copilului – a reuşit chiar să filmeze schimbul emoţional cu paznicul şi îmbrăţişarea sinceră dintre mătuşă şi nepoată. Videoclipul a apărut pe Twitter şi a ajuns la mii şi mii de internauţi.

Este clar că fetiţa nu şi-a putut lăsa mătuşa să plece fără o ultimă îmbrăţişare! Cu toate că mătuşa era pe cale să se îmbarce în avion, copilul i-a cerut agentului de pază permisiunea de a trece. În videoclip, bărbatul o ascultă cu atenţie şi răspunde pozitiv spunându-i că are permisiunea să se alăture mătuşii sale. De îndată ce micuţa primeşte răspunsul, porneşte, accelerând puţin pasul, să-şi îmbrăţişeze din nou mătuşa. Ce scenă adorabilă!

imagine: twitter / sync1857

Sperăm că acest videoclip v-a emoţionat cel puţin la fel de mult ca pe noi!

Ţi-a plăcut acest articol?