LiveBiz
Băieţelul cu sindrom Down se strecoară printre gărzi şi îi atinge barba lui Harry – reacţia prinţului este perfectă

Băieţelul cu sindrom Down se strecoară printre gărzi şi îi atinge barba lui Harry – reacţia prinţului este perfectă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Băieţelul cu sindrom Down se strecoară printre gărzi şi îi atinge barba lui Harry – reacţia prinţului este perfectă

Prinţul Harry şi fratele său mai mare, prinţul William, au inimi de aur, deci nu e de mirare că oamenii se înghesuie să îi vadă ori de câte ori îşi fac apariţia în public.

Imediat după anunţul despre sarcină, Prinţul Harry şi Meghan Markle au plecat într-un turneu regal prin Australia. Acolo, popularitatea cuplului nu a fost niciodată o chestiune nesemnificativă. Numeroase poveşti au ieşit la iveală după vizita lor în Sydney şi se pare că vizita lor la o şcoală din Dubbo nu face excepţie.

Cuplul regal şi-a făcut drum prin campus, răspunzând ca de obicei tuturor copiilor nerăbdători să-l întâlnească. Totuşi, s-a întâmplat ca din mulţime să se desprindă un copil care a rupt rândurile şi a ieşit în calea prinţului…

harryheartsmeghan / Instagram

Luke Vincent (5 ani) suferă de sindromul Down, iar personajul său preferat din întreaga lume este Moş Crăciun. Este de înţeles de ce atunci când a văzut barba lui Harry, acesta şi-a dorit imediat să o atingă.

Prinţul a îngenuncheat pentru a fi la acelaşi nivel cu micuţul. Luke i-a oferit prinţului Harry o îmbrăţişare mare, chiar înainte de a-i mângâia barba. În tot acest timp, Harry a râs.

harryheartsmeghan / Instagram

Prinţul i-a prezentat-o apoi pe Meghan, iar adorabilul Luke i-a oferit un buchet de flori şi o îmbrăţişare din toată inima.

Este evident din reacţia lui Harry şi a lui Meghan, că băiatul le-a lăsat o impresie de durată.

„Personajul preferat al lui Luke este Moş Crăciun… iar acum este prinţul Harry”, a declarat doamna Van Dartel, directoarea şcolii unde învaţă băieţelul.

Cuplul regal a primit încă o dată aprecierea tuturor pentru că a arătat că ştie să se comporte într-o situaţie neaşteptată. Este minunat să vezi că aceşti tineri, care deşi aparţin unei Case Regale, ţin atât de mult la legăturile interumane!

Prinţul Harry şi Meghan Markle continuă tradiţia prinţului William şi a lui Kate Middleton, reuşind să cucerească inimile tuturor. Le dorim mult succes în continuare!

Dacă sunteţi un fan al lui Harry şi Meghan, împărtăşiţi acest articol pentru a vă arăta dragostea şi aprecierea!

Ţi-a plăcut acest articol?