LiveBiz
La 60 de ani merge aproape 20 de km de acasă până la serviciu: colegii îi fac cadou o maşină nouă

La 60 de ani merge aproape 20 de km de acasă până la serviciu: colegii îi fac cadou o maşină nouă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » La 60 de ani merge aproape 20 de km de acasă până la serviciu: colegii îi fac cadou o maşină nouă

Cu cât îmbătrâneşti, cu atât ai vrea să faci lucrurile mai uşoare, fără a fi nevoie să iei în calcul toate celelalte zeci de griji care apar în mod natural odată cu viaţa de adult. Din păcate, aceste lucruri nu se întâmplă mereu aşa cum ne dorim: Darlene Quinn, o femeie în vârstă de 60 de ani, lucrează la departamentul coletărie pentru un cunoscut serviciu internaţional de transport maritim, dar, din păcate, singura maşină pe care o avea s-a defectat şi nu are bani să o repare. Drept urmare, timp de câteva luni, Darlene a mers la muncă pe jos, parcurgând aproape 20 km la dus… şi tot atâţia la întoarcere! O călătorie foarte obositoare – imaginaţi-vă că mergeţi atât de mult, în fiecare zi, doar pentru a ajunge la muncă şi a avea ce pune pe masă!

Din fericire, Darlene este înconjurată de prieteni şi colegi cu inimi de aur, care au ajutat-o ​​cu adevărat oferindu-i un vehicul nou.

Imagine: Youtube / GoFundMe Campaign Update

Inutil de precizat că Darlene a fost profund emoţionată când Josh Lewis, colegul ei, i-a spus că, împreună cu alte persoane, a strâns 8.625 de dolari pentru a-i cumpăra o maşină. Şi aşa a fost: cu această sumă, Lewis şi colegii săi au putut cumpăra un SUV pentru Darlene, astfel încât ea să poată veni liniştită la muncă în fiecare zi. Darlene lucrează în această companie de 7 ani. Într-o zi, Lewis şi şeful său au văzut-o mergând pe strada principală, pe jos, spre casă şi şi-au dat seama că nu mai are un vehicul personal. Ei, precum şi alţi colegi, au încercat să o ajute oferindu-se să o ducă acasă, dar aceasta nu putea fi o soluţie pe termen lung. Totul s-a rezolvat după ce Josh Lewis a deschis o pagină de strângere de fonduri pe portalul GoFund Me.

Imagine: Facebook / OZFM

Darlene a izbucnit în lacrimi de bucurie când Josh i-a dezvăluit frumosul gest de solidaritate, venit atât din partea colegilor ei, cât şi de la străinii care au avut plăcerea de a face o donaţie. Femeia a spus că ar dori să mulţumească tuturor, pe rând. Acum Darlene nu mai trebuie să meargă atât de mult în fiecare zi şi poate călători fără probleme la muncă şi înapoi acasă.

Un gest cu adevărat generos din partea tuturor celor implicaţi!

Sursă: https://www.gofundme.com/f/darlene-quinn-working-car?utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=p_na+share-sheet&rcid=6e7806e403bb4a999e15010d8b0aa8fa&fbclid=Iw

Ţi-a plăcut acest articol?