LiveBiz
Femeia salvează şi adoptă pisoiul abandonat: câteva luni mai târziu, descoperă că este o pumă

Femeia salvează şi adoptă pisoiul abandonat: câteva luni mai târziu, descoperă că este o pumă

LiveBiz » Animale » Femeia salvează şi adoptă pisoiul abandonat: câteva luni mai târziu, descoperă că este o pumă

Cu siguranţă oricui i s-ar putea întâmpla să dea peste un biet pisoi abandonat pe stradă – să îl ajuţi ar fi primul lucru de făcut, fără nicio ezitare! Nici Florencia Nobo nu a stat pe gânduri când a văzut doi pisoi care se luptau în timp ce aceasta se plimba liniştită pe străzile oraşului ei din Argentina. Împreună cu fratele ei mai mic, Florencia a decis să ducă aceşti pisoi la o clinică veterinară pentru a se asigura că sunt bine. Până aici nimic ieşit din comun, cu excepţia faptului că, după câteva luni, unul dintre pisoi a început să crească mult mai repede decât „fratele” său şi să se transforme într-un animal care, evident, nu putea fi o pisică.

În acea zi, Florencia, în loc să salveze doi pisoi, a salvat un… pisoi şi o pumă!

Publicată de FARA Fundacion Argentina de Rescate Animal pe Vineri, 15 noiembrie 2019

Dintre aceşti doi pisoi, din păcate doar unul a supravieţuit. La aproximativ două luni de la salvare, Florencia a început să observe ceva ciudat la animalul ei: era din ce în ce mai mare în fiecare zi, iar aspectul său nu mai semăna atât de mult cu o pisică. Cuprinsă de îndoială, tânăra a dus pisoiul înapoi la clinica veterinară, unde i s-a spus că nu este un motan ca toţi ceilalţi.

Medicii de la FARA (Fundaciòn Argentina de Rescate Animal) au confirmat că pisoiul salvat cu câteva luni mai devreme era de fapt un pui de puma. Femeia a contactat imediat o rezervaţie naturală din Yerba Buena, predând animalul în grija voluntarilor de acolo.

O poveste cu adevărat uimitoare!

Ţi-a plăcut acest articol?