LiveBiz
Câinele surd este găsit abandonat şi legat de un stâlp, cu un mesaj atârnat de gât

Câinele surd este găsit abandonat şi legat de un stâlp, cu un mesaj atârnat de gât

LiveBiz » Animale » Câinele surd este găsit abandonat şi legat de un stâlp, cu un mesaj atârnat de gât

Este extrem de trist că unii oameni sunt capabili să-şi abandoneze animalele de companie. Din fericire, mai există oameni care au o inimă mare şi plină de dragoste pentru aceste fiinţe care depind de noi pentru a supravieţui.

Rai este protagonistul acestei poveşti. Este un patruped minunat, care a fost abandonat legat de un stâlp cu mesaj care spunea că este surd şi că îşi caută o familie.

Din fericire, el a fost salvat de o organizaţie care apără drepturile animalelor, iar persoana responsabilă de abandonarea acestuia a fost reclamată la poliţie.

„Rai este un căţeluş în vârstă de 4 luni cu o deficienţă de auz, care a fost abandonat în Ñuñoa, Chile. Fostul său stăpân l-a lăsat legat de un stâlp cu un mesaj pe care scria: ‘Tocmai mi-am revenit din jigodie, sunt surd şi îmi caut o familie’” – a scris Fundaţia pentru animale într-o postare publicată pe Facebook.

„Persoană care l-a abandonat are o plângere la Poliţie. Oamenii legii au demarat o anchetă” – a mai adăugat purtătorul de cuvânt al Fundaţiei.

Rai este un căţeluş minunat, care este foarte fericit şi vrea să trăiască. Fundaţia a decis să demareze o campanie pentru a-i găsi o nouă familie, care să-i ofere o casă iubitoare şi o nouă oportunitate pentru o viaţă fericită.

„Este jucăuş, extrem de iubitor şi recunoscător. Căutăm o familie care să deţină şi alte animale. Să fie alături de el 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Şi să aveţi timp, dragoste şi dorinţa de a-l educa prin semne. Este perfect ca tovarăş de călătorie. Are un comportament excelent atât în maşină, cât şi în aer liber” – a adăugat purtătorul de cuvânt al Fundaţiei.

Organizaţia şi-a lăsat datele de contact pentru ca părţile interesate să poată lua legătura şi a stabili un interviu. Trebuie să fie o familie ideală care să ofere confortul şi atenţia de care are nevoie un blănos cu micile sale probleme.

Deocamdată nu există alte detalii despre caz, dar sperăm că autorităţile vor identifica persoana responsabilă pentru abandonul lui Rai.

Ţi-a plăcut acest articol?