LiveBiz
Foşti elefanţi de circ, aceste femele au fost separate timp de 22 de ani. Priviţi cu atenţie ce se întâmplă când se reîntâlnesc

Foşti elefanţi de circ, aceste femele au fost separate timp de 22 de ani. Priviţi cu atenţie ce se întâmplă când se reîntâlnesc

LiveBiz » Animale » Foşti elefanţi de circ, aceste femele au fost separate timp de 22 de ani. Priviţi cu atenţie ce se întâmplă când se reîntâlnesc

Despărţirea de cineva drag este o experienţă teribilă – iar acest lucru este valabil mai ales dacă se întâmplă în lumea animalelor. Există mulţi oamenii care ar putea susţine contrariul, dar în acest caz nu ai cum să nu fii de acord că animalele au sentimente.

Animalele sunt capabile de multă dragoste şi compasiune, iar povestea celor două femele elefant a înduioşat o mulţime de oameni prin faptul că şi în lumea acestor animale, nici măcar trecerea anilor nu a putut aduce uitarea în inima şi mintea lor.

Imaginile surprinse care dezvăluie momentul în care s-au reunit este ceva ce cu siguranţă nu trebuie să rataţi…

EVOLVE Campaigns / YouTube

Imaginile au fost filmate la rezervaţia „Elephant Sanctuary” din Tennessee, SUA, unde a avut loc o întâlnire mai puţin obişnuită dintre Shirley şi Jenny, două femele elefant care fuseseră despărţite timp de 22 de ani. Ştim cu toţii că elefanţii au o capacitate incredibilă de a-şi aminti tot felul de lucruri, dar iubirea şi afecţiunea de care dau dovadă în această filmare este pe bună dreptate ceva nemaivăzut.

Chiar şi îngrijitorii sunt surprinşi de ceea ce văd pe măsură ce femelele elefant reaprind o prietenie începută pe când ambele erau animale de circ.

EVOLVE Campaigns / YouTube

Reacţiile lor pline de afecţiune sunt aproape umane şi ne emoţionează până la lacrimi. E clar că prietenia dintre aceste femele a fost una strânsă şi nu au uitat nicicând ceea ce le-a legat cu adevărat.

Urmăriţi incredibila lor întâlnire în videoclipul de mai jos:

Toate animalele merită să trăiască o viaţă fericită pe acest Pământ.

Nu avem niciun drept să le ţinem captive! Dacă sunteţi de acord, distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?