LiveBiz
Bărbatul aude zgomote ciudate venind dinspre gunoi; Se înduioşează pe loc văzând cine e la picioarele lui

Bărbatul aude zgomote ciudate venind dinspre gunoi; Se înduioşează pe loc văzând cine e la picioarele lui

LiveBiz » Animale » Bărbatul aude zgomote ciudate venind dinspre gunoi; Se înduioşează pe loc văzând cine e la picioarele lui

Orice iubitor de animale nu poate să nu deplângă soarta acelor biete suflete care se luptă zi de zi să supravieţuiască. Iar acest lucru se întâmplă, din păcate, din cauză că multe ţări nu au resursele necesare pentru a ţine sub control suprapopularea.

Să ai animale sterilizate poate fi considerat un lux în societăţile sărace şi se dovedeşte deseori o soluţie inaccesibilă pentru majoritatea rezidenţilor.

Cu toate acestea, există mulţi oameni care preferă compania animalelor, atât pentru beneficiile pe care le oferă persoanelor cu dizabilităţi, cât şi pentru bucuria şi veselia pe care le aduc în viaţa fiecăruia.

Anunţ

La polul opus, există persoane fără suflet care se joacă cu soarta puilor – şi nici nu le pasă dacă aceştia supravieţuiesc sau nu. Probabil, la fel s-a întâmplat şi cu protagonistul următoarei poveşti. Acest biet pui nevinovat a fost abandonat de un om fără inimă. Din fericire însă, un înger a fost la locul potrivit şi a decis să schimbe totul.

Fără vreun prieten sau mama care să aibă grijă de el, acest căţeluş plângea de frică şi de foame. El a fost reperat în apropierea unor tomberoane de gunoi de către o persoană grijulie care s-a înduioşat pe loc de scena la care era martor.

Cu ochişorii lui mici şi negri îşi privea noul său prieten, parcă ştiind că viaţa sa urma să se îmbunătăţească semnificativ! Părea să aibă vreo 6 săptămâni.

Salvatorul a verificat bine zona pentru a se asigura că nu există alţi căţeluşi în jur. Micuţul era cât se poate de singur. Vă puteţi imagina cât de speriat trebuia să fie? Până la urmă era doar un pui neajutorat!

Imediat ce tânărul l-a luat în braţe, puiul a ştiut că este în siguranţă. Era atât de mic, dar şi foarte curajos!

Următoarea oprire: clinica veterinară! Acest micuţ a avut nevoie de un examen medical complet pentru a fi siguri că totul este în regulă. Medicul i-a verificat semnele vitale şi l-a cântărit, apoi i-a ascultat inima. Apoi a primit tratament pentru paraziţi interni şi externi.

Ulterior a fost transferat într-un cămin temporar. Au apelat la această variantă, atât pentru sănătatea lui, cât şi pentru binele celorlalţi câini care se aflau în clinica veterinară.

Fiindcă micuţul este sănătos şi în siguranţă, a primit şi un nume – de acum înainte se va numi Oscar

Nu a durat mult şi Oscar a fost adoptat! Din fericire, de acum încolo nu va măai trebui să-şi facă griji în privinţa hranei sau adăpostului. El îşi va petrece tot restul vieţii îngrijit şi iubit, exact aşa cum merită!

Puteţi vedea toţi câinii disponibili pentru adopţie accesând dog rescue shelter! Şi pot fi adoptaţi internaţional!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook!

Ţi-a plăcut acest articol?