LiveBiz
Crezând-o în pericol, un adorabil Sarplaninac îşi salvează stăpâna trăgând-o de tricou până la mal

Crezând-o în pericol, un adorabil Sarplaninac îşi salvează stăpâna trăgând-o de tricou până la mal

LiveBiz » Animale » Crezând-o în pericol, un adorabil Sarplaninac îşi salvează stăpâna trăgând-o de tricou până la mal

După cum sună celebra zicală „infractorii nu-şi iau niciodată liber”, din fericire nici cei care protejează vieţile celor care iubesc marea nu pleacă niciodată în vacanţă. Cu excepţia faptului că în acest videoclip simpatic, salvamarul este un blănos de dimensiuni impresionante, gata să răspundă pe loc la ceea ce a fost antrenat să facă: să salveze oamenii de la înec. Când micuţa sa stăpână aproape că este acoperită de un val învolburat, acest adorabil Ciobănesc de Iugoslavia o aduce în siguranţă la mal, chiar dacă pericolul pe care l-au trăit a fost minim.

Fetiţa se juca cu cel mai bun prieten al său la câţiva metri de ţărm, într-un loc în care apa măsura doar câţiva centimetri. Deşi inclusiv mama fetiţei monitoriza situaţia, câinele nu a ezitat să-şi îndeplinească datoria, adică să salveze persoana cea mai dragă aflată în dificultate în apă.

La un moment dat un val învolburat aproape că o acoperă pe micuţă, iar câinele simţind un pericol iminent, se apropie de ea, o prinde de pe tricou şi o trage uşor spre ţărm. Din atitudinea liniştită a câinelui, este clar că şi el îşi dăduse seama că nu se afla într-o situaţie gravă, dar totuşi a preferat să pună copilul la adăpost într-un loc sigur.

Mama a filmat totul şi a postat videoclipul pe internet dorind să le arate tuturor cât de mare este inima acestor adorabile animale: Sarplaninacul este un câine ideal pentru copii, jucăuş, dulce şi mai presus de toate: foarte responsabil – chiar dacă trebuie să ţineţi cont de mărimea lor.

V-a emoţionat acest videoclip? Arătaţi-l oricui credeţi că s-ar putea bucura la rândul său în faţa unei asemenea scene! Cu un astfel de câine în preajmă, siguranţa membrilor familiei este pe deplin asigurată!

Ţi-a plăcut acest articol?